The Lovro in Oh, ta ljubezen.

the-lovro-pasji-dnevnik-300x353Narava se je začela prebujati in nekako logično je, da bom tokrat pisal o ljubezni. Spomladi, ko se ptički ženijo, nas pač vse malo razganja, tudi kužke.

Najprej moram biti iskren: malih kužkov nikoli ne bom imel, saj sem bil kot mladiček kastriran. Mitju je včasih žal, da se je tako odločil: »Oprosti,« mi reče. Jaz pa ga le debelo gledam – za kaj neki se mi vendarle opravičuje? Saj sam pravi, da so z ženskami sami križi in težave. Mene je tega rešil, že zdavnaj.

Seveda pa to ne pomeni, da nikoli ne pogledam za kakšno postavno bejbo. Na vrhu seznama vseh mojih punc je Punca. Tako Maja in Mitja kličeta mojo igračo, s katero se crkljam vsak dan. Okej, priznam, ona v resnici sploh ni kužika, ampak je plišasta rjava kača. Pa kaj potem? Blazno rad se stiskam k njej, ker je tako topla in mehka. In v tem ne vidim nič spornega.

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Maja Kepic in Mitja Račič

Objavljeno v osemindvajseti številki revije Kužek