Zdrava sadno-mesna pasja torta

2268

recept_-pasja-tortaSkrbni in ljubeči lastniki psov že dolgo ne slavimo samo svojega rojstnega dne, temveč praznujemo tudi rojstni dan svojega kosmatinca, saj je vsako leto, ki ga skupaj z njim doživimo, izredno dragoceno in ga moramo skladno s tem tudi proslaviti.

Z mojim kužkom Makijem sva 11. 4. 2016 praznovala njegov 11. rojstni dan in obenem najino 11. skupno leto. Ker je moj pasji fant že v letih, se sladkorju čim bolj izogibava, zato sem mu tokrat spekla zdravo sadno-mesno pasjo torto, ki jo je velikodušno delil s svojimi pasjimi prijatelji.

Z vama deliva tudi recept, če jo boste še vi spekli svojemu kosmatincu. Upava, da bo tudi vam všeč, kot je bila njemu. Sicer pa je vsak dan v družbi z našimi kužki neprecenljiv, zato mu jo lahko spečete tudi kot nagrado in vam ni treba čakati rojstnega dne.

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Sanja Berend

Objavljeno v trideseti številki revije Kužek