Zavod PIT bo zgradil Varno hišo za pse rešene iz pasjih borb!

1706

Zavod PIT pripravlja nov projekt s katerim bodo lahko pomagali še več pomoči potrebnim živalim. Za to pa potrebujejo tudi našo pomoč! Preberite njihovo prošnjo:

varna-hisa-9Ker število psov, rešenih iz borb, iz dneva v dan narašča, ker so ljudje, pri katerih nameščamo pomoči potrebne pse, nabito polni in ker na cestah izgubljajo bitko z življenjem psi, ki so jih lastniki zlorabili, smo se odločili, da staknemo glave in stvari vzamemo v svoje roke. Po temeljitem premisleku se je rodil projekt Varna hiša za pse rešene iz borb.

Z omenjenim projektom bomo lahko rešili trenutno prostorsko stisko, psom omogočili kvalitetno in dolgotrajno zdravljenje ter predvsem čas, ki ga potrebujejo, da se ponovno postavijo na noge. Ker se približuje zima, ki predstavlja strah in trepet tako psom kot aktivistom, ki se dnevno srečujemo z nikogaršnjimi živalmi, bi radi s projektom pričeli čim prej. Zato vas bomo ponovno prosili za pomoč.

Nam lahko pomagate, da postavimo prvi temelj pred prvim snegom? Nam lahko pomagate, da psom zacelimo vsaj tiste srčne rane, ki so jim jih zadali ljudje? Nam lahko pomagate pisati lepše življenjske zgodbe za pse, ki živijo za lepši in boljši jutri?

Pomagate lahko z sms donacijo pit5 na 1919 in zapišete v komentar spodaj pod objavo, za projekt Varna hiša. Donirate lahko tudi preko PayPala zavod.pit@gmail.com oziroma preko TRR računa SI56 0510 0801 4052 479 (Abanka) s pripisom “varna hisa”.

Oglejte si načrte, ki jih je za Varno hišo pripravil arhitekt:

varna-hisa-8varna-hisa-2varna-hisa-7varna-hisa-4varna-hisa-6varna-hisa-5varna-hisa-1varna-hisa-3