VIDEO: Nemški ovčar z deformacijo tačk pride v nov dom

171

Roo je nemški ovčar, ki ima genetsko deformacijo obeh sprednjih tačk. Družina, ki ga je vzela, zanj ni mogla več skrbeti, zato so se odločili, da ga oddajo. Za psa je bila situacija kar zaskrbljujoča, saj je prav zaradi njegove fizične posebnosti bila veliko manjša možnost, da bo dočakal svoj dom.

K sreči ga je k sebi v začasni dom vzel Ken. Odločil se je, da bo za psa poskrbel, da si opomore in zaživi. Roo je dobil priložnost in si opomogel. Naučil se je hoditi kljub svoji genetski „napaki“ in resnično užival svoje mlado življenje. Zelo je igriv, pameten, obožuje ljudi in druge pse. Vsi so bili zelo veseli z njegovim napredkom.

Ker je kuža tako lepo okreval, je bil čas, da se mu poišče njegov večni dom. Opazila ga je gospa po imenu Dayna in se odločila, da psa obišče. Doma je imela že 3 pse, med njimi tudi slepega posvojenčka po imenu Duffy. Dayna je bila prepričana, da se bosta Duffy in Roo lepo razumela in ni se motila. Roo se je super ujel z vsemi štirinožnimi sostanovalci in zdaj vsi skupaj pri Dayni živijo najboljše pasje življenje.

Veronika Sivka