VIDEO: 2-letna punčka si želi posvojiti bolnega pit bulla

279

Audra je mamica 2 leti stare punčke G. Obe sta veliki ljubiteljici psov. Nekega dne sta se odločili, da bosta obiskali lokalno zavetišče in polepšali dan kakemu kužku, ki išče dom. Njun namen je bil, da bosta peljali enega izmed psov na sprehod.

Ko sta prišli v zavetišče, je sledilo presenečenje; hči je pokazala na do kosti prestrašeno psičko pasme bull in rekla: „Mami, tega!“ Psička se je tresla od strahu, videlo se je, da je tudi bolna. G. je vztrajala pri izbiri in tako sta psičko dali na povodec. Tudi na povodcu je bila izjemno prestrašena, hodila je zelo počasi in previdno, a je G. bila neverjetno potrpežljiva z njo. Bila je ljubezen na prvi pogled. Ko so bili na dvorišču, je psička konstantno sledila punčki in skupaj sta se igrali. G. je psičko božala in ji brisala oči in smrček s svojo oblekico.

Čas za druženje se je hitro iztekel in psičko so morali vrniti v njen pesjak. Tam je postala spet prestrašena in se začela tresti. A je ta izjemna punčka imela drugačne plane – ni se želela premakniti stran od psičke in vztrajala je, da kužika potrebuje pomoč.

Ali ji je uspelo prepričati mamico, da psičko vzameta domov? Poglejte si v spodnjem videu.

Veronika Sivka