Pasji loparček

Večfunkcionalna pasja igračka, ki jo naš pes občuduje. Če imate kužka, ki obožuje piskajoče igračke, prav tako pa bi nenehno rad nekaj vlekel, vam priporočamo, da si vzamete čas in vašemu ljubljenčku naredite to prikupno pasjo igračko. Okrogli del loparčka je prijetno mehak, polnjen s sintetičnim polnilom, v katerem se skriva mali ali veliki »piskač za igrače«, medtem ko je preostali del loparčka (cufa/kita) namenjen vlečenju.

Za izdelavo potrebujete:

  • pisan ali enobarvni kos blaga (priporočamo flis);
  • sintetično polnilo (lahko pa uporabite tudi kakšne ostanke blaga oziroma koščke flisa …);
  • mali ali veliki »piskač za igrače« (Loparček je lahko sicer tudi brez piskača, vendar če ima vaš pes rad piskajoče igrače, potem priporočamo »piskača«. Lahko ga na primer vzamete iz kakšne starejše, že poškodovane igračke, nove piskače za igrače je možno dobiti tudi v Sloveniji, na spletu pa je izbira seveda največja v tujini – replacement squeakers.);
  • škarje, sukanec, šivanko.

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Bernarda Tkalčič

 

Objavljeno v trinajsti številki revije Kužek