Namesto, da bi iskal nov dom za psa, ga išče za svojo punco!

40341

namesto-da-bi-iskal-nov-dom-za-psa-ga-isce-za-svojo-puncoMoški je na Craigslistu objavil oglas z naslovom “Išče dober dom”, v katerem je zapisal:

Moje dekle ne mara mojega psa, zato vas prosim za pomoč. Je čistokrvne pasme iz uglednega okolja. Pri meni je že 4 leta, ima rada igre in je delno vzgojena. Ima dolge lase, zato potrebuje nekoliko več nege – še posebej pri nohtih, ki jih ima rada urejene. Celo noč se oglaša, vendar spi kadar delam. Je samo najboljšo in najdražjo hrano. Nikoli vas ne bo pozdravila pri vhodu po dolgem delovnem dnevu ali vam izkazala brezpogojno ljubezen, ko boste potrti. Ne grize, vendar je lahko zelo hudobna.

Oglas bi razjezil vsakega pasjeljubca, kajne? Kdo bi oddal tako lepo psico po kar štirih skupnih letih? Vendar se tu oglas še ne konča:

Torej… če bi kdo želel posvojiti mojo 30-letno, sebično, zlobno punco, naj pride ponjo. Jaz in moj pes ji želiva najti nov dom!

Oglas je postal prava spletna senzacija. Ljudje s celega sveta delijo svoje zgodbe in podobne odločitve v prid svojih štirinožnih prijateljev.

Ali ni prijetno prebrati takšen oglas po (pre)velikem številu oglasov v katerih ljudje iz raznih nenavadnih in neumnih razlogov oddajajo svoje pse? Upajmo, da bo v prihodnosti še več ljudi, ki bodo znali ceniti brezpogojno ljubezen, ki jo nudi človekov najboljši prijatelj – pes.

Za zvestobo, ki jo je izkazal svojemu psu bi si lahko nadel majico “Pozor, hud skrbnik!” Si jo želite tudi vi?

kuzek_narocite

Nina Bartol

Vir: the Dodo