Knjige o psih, ki jih mora imeti vsak pasji lastnik!

469

Čeprav danes najdemo ogromno stvari na spletu, so kvalitetne knjige lahko še vedno izjemno priročne. Predvsem lahko v knjigah na enem mestu dobite vso potrebno strokovno znanje, ki ga o neki temi potrebujete. Predstavljamo vam knjige o psih, ki jih morate imeti za srečno in mirno življenje s svojim kosmatincem!

 

Takoj pusti čevelj! (Kužek)

Združili smo vso znanje, ki ga imamo o psih in vedenjskih težavah ter za vas pripravili knjigo “Takoj pusti čevelj!”. Gre za prvo slovensko knjigo, ki se ukvarja s preprečevanjem in odpravljanjem vedenjskih težav pri psih. V njej je predstavljenih 18 najpogostejših vedenjskih težav, njihovi vzroki, napotki za preprečevanje ter hitre in učinkovite rešitve.

Knjiga je bila v slabih 6 mesecih razprodana, zato smo pri Kužku pripravili ponatis!

Za nakup kliknite tukaj.

 

101 način za več aktivnosti z vašim psom (Kyra Sundance)

Vam primanjkuje idej za aktivnosti s svojim kosmatincem? Za vas imamo knjigo, ki vas bo rešila iz zagate! V knjigi so opisane ideje za športne igre, triki, mentalni izzivi, spretnosti in povezovalne vaje, s pomočjo katerih bo vaš pes postal pravi superpes!

Za nakup kliknite tukaj.

 

Kako razmišljajo psi? (Stanley Coren)

Med obvezne knjige o psih, ki jih morate imeti, nedvomno sodi knjiga “Kako razmišljajo psi?”. Gre za prvo knjigo v slovenskem jeziku, ki celovito obravnava mišljenje in razum psov. Nudi tudi veliko napotkov za to, kako lahko razvijamo intelektualne sposobnosti psa in ga naučimo novih dejanj. V knjigi so poleg zanimivih podatkov in pripovedi o tem, kako psi razmišljajo in se obnašajo, opisane tudi številne pasje sposobnosti in značilnosti, ki jih do sedaj še nismo poznali ali pa zanje nismo niti slišali.

Za nakup kliknite tukaj.

 

Govorite po pasje? (Stanley Coren)

Na vaših policah ne sme manjkati knjiga o sporazumevanju med človekom in psom. Knjiga uči lastnike psov sporazumevanja s svojimi ljubljenci. Prav tako pa bodo tisti, ki psov ne marajo, s pomočjo knjige pse lažje razumeli, pomirila pa bo tudi tiste, ki se psov bojijo. Knjiga govori o tem, kako psi “govorijo” drug z drugim, kako razumejo sporočila, ki jim jih pošiljamo ljudje, in kako si lahko ljudje prevajamo tisto, kar nam skušajo sporočiti psi.

Za nakup kliknite tukaj.

 

Zdravilna masaža za pse (Michael W. Fox)

Knjiga, ki vključuje preizkušen masažni program za vašega kosmatinca. Zdravilna masažna terapija psihologa in veterinarja dr. Michaela W. Foxa je v svetu priznana že več kot 30 let in je za naše pasje družabnike vsestransko koristna. Nauči se je lahko prav vsak lastnik/skrbnik psa, celo otrok. Masaža za pse ima nemalo pozitivnih učinkov na vašega kosmatinca.

Za nakup kliknite tukaj.

 

Testirajte svojega psa (Rachel Federman)

Predstavljamo vam pasji IQ test, s katerim boste lahko ugotovili, koliko je vaš kosmatinec zares pameten. Pasji IQ test vam bo pomagal odkriti, kaj morate še storiti za razvoj in intelektualni napredek vašega psa, poleg tega pa boste rezultat testa lahko primerjali z drugimi psi. Avtorica je prepričana, da bo vaš pes teste z navdušenjem opravljal, vi pa se boste pa ob tem zabavali.

Za nakup kliknite tukaj.