LJUBITE MUCKE? OBIŠČITE

Home Knjige in zloženke Stanley Coren: Govorite po pasje?

Stanley Coren: Govorite po pasje?

27,00

Prva knjiga v slovenščini, ki govori o sporazumevanju med človekom in psom.

3 na zalogi

Kategorija:

Opis

Umetnost sporazumevanja med človekom in psom.

Knjiga “Govorite po pasje?” je prva knjiga v slovenskem jeziku o sporazumevanju med človekom in psom. Knjiga uči ljubitelje psov sporazumevanja s svojimi ljubljenci. Tisti, ki psov ne marajo, jih bodo z njeno pomočjo lažje razumeli, pomirila pa bo tudi tiste, ki se psov bojijo. Knjiga govori o tem, kako psi “govorijo” drug z drugim, kako razumejo sporočila, ki jim jih pošiljamo ljudje, in kako si lahko ljudje prevajamo tisto, kar nam skušajo sporočiti psi.

Avtor v posebnih poglavjih spregovori o govorici obraza, uhljev, oči, repa in telesa nasploh. Predstavi znakovne geste, govorico vonja in spoznanja o sporazumevanju med psi in mačkami. Zaključuje z značilnostmi pasjih narečij in s poskusom odgovora na vprašanje, ali gre pri pasji komunikaciji resnično za jezik.

Format: 15,5 × 23 cm, 252 strani, enobarvni tisk, trda vezava¸ ilustracije (risbe, fotografije, tabele).

 

V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.

 

Vam je všeč knjiga “Govorite po pasje?” Morda bi vas zanimala tudi knjiga “V čem je trik?”

 

Dodatne informacije

Teža 0.1 kg

Morda vam bo prav tako všeč…

Košarica
  • Košarica je prazna.