Kako psu olajšati karanteno?

Če ste v zadnjem času doma in ne v službi, je že to velika sprememba za vaše kosmatince. Vam se to mogoče ne zdi nič takega, a pes ne razume, kaj se dogaja. Štirinožci imajo svoje rutine in če so denimo vajeni, da so vsak dan dopoldne sami in spijo, je zanje velika sprememba, kadar temu ni tako. Trenutne situacije in pravil ne moremo spreminjati, lahko pa jo olajšamo za naše štirinožne prijatelje. Tukaj je nekaj idej, kako jim narediti trenutno obdobje čim manj stresno.

PRIPRAVITE SE

Delate večje nakupe z namenom, da čim manj krat obiščete trgovino? Poskrbite tudi za svojega psa. Kupite dovolj pasje hrane, vrečk za iztrebke, sredstva proti zajedavcem, morebitna zdravila, prehranske dodatke, igrače, priboljške … Skratka, kakor založite shrambo z izdelki zase, jo dajte tudi z izdelki za vašega kosmatinca. Trgovine za male živali po večini obratujejo, a je lahko delovni čas spremenjen. Preden trgovino obiščite, to preverite na spletu. Obstaja tudi veliko spletnih trgovin. Če potrebujete kakšno stvar, ki jo dobite pri veterinarju, vnaprej pokličite in se pogovorite, kako lahko zadeve prevzamete.

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Veronika Sivka

Viri:
https://www.nytimes.com
https://eu.usatoday.com/
https://www.puppyleaks.com