Božični filmi, v katerih igrajo psi

1884

Veseli december je tu in in kaj je lepšega, kot božični filmi ob hladnih večerih? Za vas smo izbrskali takšne, v katerih nastopajo psi.

Kako je Grinch ukradel božič (2000)

Zagotovo je to eden izmed najbolj znanih božičnih filmov. V njem nastopa Grinch, ki živi na gori nad mestom Kdolskim, kjer živijo Kdoji. Grinch ne mara božiča, je samotar in godrnjač. Prav nasprotno od njega pa so Kdoji, ki obožujejo božič. Grinch pa ne živi sam. Družbo mu dela njegov kuža Maks. Letos se Grinch odloči, da bo za vedno ukradel božič, ali mu bo uspelo?

Pes, ki je rešil božič (2009)

V filmu ima glavno vlogo pes Zevs, ki živi pri družini Bannister. Zevs pa ni tako dober pes čuvaj, kot bi ga družina v resnici potrebovala. V njihov dom poskušata vlomiti roparja, vprašanje pa je, ali ju bo Zevs pregnal in postal pravi čuvaj.

Zlati božič (2009)

Jessica je odvetnica, ki se za božične praznike vrne domov k staršem. Tam pa jo preseneti novica, da sta starša prodala hišo, v kateri je odraščala. Odloči se, da bo hišo odkupila nazaj, vendar temu ni naklonjen nov lastnik Michael, ki ga v življenju spremlja čudovita zlata prinašalka.

Sam za božič (2013)

Družina se na božični večer odpravi na obisk k babici, svojega kosmatinca pustijo samega doma. Kmalu po njihovem odhodu pa se v hišo prikradejo vlomilci, ki želijo ukrasti vsa darila. Jim bo uspelo ali jim bo to preprečil mali kosmatinec?

Čarli reši božič (2014)

Čarli je prikupen psiček, ki nima lastnika, zato živi v pasjem zavetišču. Na božični večer mu končno uspe ponovno pobegniti stran od hudobnega upravitelja zavetišča Petra ter se zateči k Jaku, dečku, ki želi postati čarodej. Kmalu postaneta najboljša prijatelja, čeprav mora Jake Čarlija skrivati pred ostalimi člani družine. Peter pa je Čarliju ves čas za petami.

Chillyjev božič (2012)

Deček Bobby za božično darilo dobi kužka, ki ga poimenuje Chilly Christmas (božič). Nekega dne Chillyja ulovijo kradljivci psov. Ali bo Bobbyju uspelo dobiti Chillyja nazaj?

Beethovnova božična avantura (2011)

Beethoven priskoči na pomoč pobeglemu Božičkovem škratu, ki išče čudežno vrečo z igračami, saj jo je izgubil. Vrečo morata namreč pravočasno vrniti Božičku. Jima bo uspelo?

Božična zgodba sprehajalke psov (2015)

V filmu nastopa Luce, ki tik pred božičem ostane brez denarja. Privoli, da bo sosedi pazila psa, čeprav psov ne mara. Vse to pa se spremeni, ko v parku spozna Deana.

Psi rešujejo božič (2014)

Pred božičem sami ostanejo trije majhni kosmatinci – Barkos, Wagos in Arfamis. Kot trije mušketirji združijo moči in se lotijo tatov, ki sta odnesla božična darila. Jim bo uspelo in bodo rešili božič?

Preberite si tudi, katere božične filme je najbolje gledati skupaj z vašim psom.

Eva Tomažin

VIRI:
www.imdb.com
www.spored.tv
www.kolosej.si
www.cinestartvchannels.si