9 božičnih filmov ki jih je najbolje gledati skupaj s svojim psom

329

Konkretno smo že stopili v čarobni december, še čisto malo in tukaj bodo božični prazniki. Čeprav so praznovanja v letošnjem letu nekoliko drugačna kot smo vajeni, verjamemo, da je tudi vaš december lep in prijeten.

Prazniki so namreč pravi čas, da si privoščimo nekaj toplega čaja, kakava ali kuhanega vina, pocrkljamo svojega psa in se skupaj z njim udobno namestimo na kavč. Čas je za božične filme. Čeprav je klasičnih prazničnih filmov nešteto, menimo, da je dobro, da si za spremembo ogledate nekaj božičnih filmov, v katerih nastopajo psi.

Pred vami je devet božičnih klasik, ki vas bodo dvignile v praznično vzdušje, obenem pa boste uživali skupaj s svojim ljubim štirinožnim prijateljem. Med njimi je tudi risanka Dama in potepuh.

Pred vami je devet božičnih klasik, ki vas bodo dvignile v praznično vzdušje, obenem pa boste uživali skupaj s svojim ljubim štirinožnim prijateljem.

Dama in potepuh (Lady and the Tramp)

Morda ta film sam po sebi ni božični film. Je pa to eden najboljših pasjih filmov, ki se začne in konča na božični dan. Disney je sicer pred kratkim ustvaril akcijsko različico filma v živo, ki pa zagotovo ne presega te klasike.

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Drobne Deja

Viri:
https://dogtime.com
https://www.imdb.com/