7 novoletnih zaobljub za vašega štirinožnega prijatelja

0
8

Tako je, vstopili smo v novo leto in čas je za nove začetke. Ste si morda zadali novoletne zaobljube? Morda ste si določili nove cilje in obljube, ki se tičejo bolj zdravega načina življenja, novih izkušenj ali strmenja k sreči in uspehom. A ne pozabite na svojega najboljšega štirinožnega prijatelja; tudi on potrebuje srečno in zdravo življenje in morda vama lahko pomagajo naslednje zaobljube.

  1. Redno gibanje in nove aktivnosti

Če imate psa, je redno gibanje na dnevnem sporedu. Vsakodnevnim sprehodom dodajte zdaj kaj novega: hojo v hrib, plavanje ali tek. Ne le, da bodo dodatno gibanje,  sprememba okolja in dodatne aktivnosti koristile vašemu kosmatemu prijatelju, ugodno bodo delovale tudi na vas in vaše zdravje.

Če imate mačko, se z njo še več igrajte, še posebno, če je notranja muca. Naj lovi, teče in skače. Popestrite ji vsakdan z igrami in gibanjem. Podarite ji novo igračo. Ustvarite igro, preko katere se bo več gibala.

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Katarina Robnik

Viri: