Božična darila za psa pod 20€

333

Hitro bližajoči božični čas nas spomni, da bomo morali kmalu po nakupih za darila. Če imate kosmatinca in tudi njega vključite v obdarovanje, ste mogoče že razmišljali kaj bi vašemu psu prinesel Božiček, Miklavž ali Dedek mraz. Če ste brez idej, smo za vas zbrali nekaj predlogov za darila, ki stanejo do 20€.

Dentalna igrača

Dentalna igrača bo psu všeč, saj jo bo lahko uporabil za igro, hkrati pa mu bo pomagala pri
higieni zob. Bodite pozorni, da izberete kakovostno dentalno igračo, saj nekakovostne hitro
povzročijo več škode kot koristi. V naši spletni trgovini najdete kar dve, in sicer v dveh različnih velikostih.

Frizbi in igrača za vlečenje

Frizbi in različne igrače za vlečenje so popolno darilo za aktivnejše pse, ki potrebujejo veliko gibanja, vam pa se ne ljubi veliko premikati. Pri izbiri frizbija bodite pozorni, da je iz kakovostne naravne gume, takšnega najdete v naši spletni trgovini. Poznamo tudi več različnih igrač za vlečenje – sestavljene samo z deli vrvi ali celotno iz vrvi. S takšnimi igračami se pes lahko igra bitko vlečenja z vami ali z drugimi pasjimi prijatelji, ali pa mu jo mečete in za njo teka sem in tja. Ena izmed takšnih igrač je tudi ta.

Zaščitni čevlji

Ste opazili, da v zimskih hladnih dneh vaš kosmatinec ne more preživeti veliko časa zunaj, saj ima občutljive tačke ali pa bi njegove tačke le radi zaščitili pred soljo? Mogoče so letos pravo darilo prav pasji čevlji, ki ga bodo greli tudi v snežnih dneh.

Pralna plenična podloga za pse

Če svojega kosmatinca povsod vzamete sabo, bo kosmatincu prav prišla pralna plenična
podloga, ki jo lahko uporabljate tako doma kot tudi kjerkoli na poti. Z njo lahko zaščitite
pohištvo in sedeže avtomobila, pes pa ima hkrati mehko podlago kamor se lahko uleže. Podloga je nedrseča in omogoča večkratno uporabo, zato pride prav pri mladičkih in starejših psih z inkontinenco. Če se umaže jo preprosto operete v pralnem stroju in pripravljena je za ponovno uporabo. Več informacij o podlogi in možnosti nakupa pa se nahaja tukaj.

Domači pasji priboljški

Če vseeno niste navdušeni z zapravljanjem denarja in ima vaš kosmatinec tako ali tako dovolj igrač, mu lahko podarite pasje priboljške, ki jih pripravite kar doma. Pri pripravi le teh pa vam lahko pomaga tudi vaš kosmatinec. V preteklih dneh smo objavili tudi praznične recepte za priboljške, ki jih lahko letos uporabite.

Izlet in nova dogodivščina

Če vam izmed podanih predlogov še vedno noben ni všeč ali se vam ne zdi primeren za vašega psa, vam predlagamo, da ga peljete na poseben izlet in doživite novo dogodivščino. Izberite destinacijo na kateri še niste bili ali pa jo ima pes mogoče zelo rad pa je ne obiščete pogosto. Vsekakor izberite kraj in aktivnost v kateri bo užival predvsem pes in ne samo vi, saj je vseeno to njegovo darilo. Tudi, če izberete manjše darilo, ali pa psu namenite le nekaj več pozornosti kot sicer, bo izjemno vesel vašega darila.

Eva Tomažin

Viri:
kuzek.si