Bioresonančno zdravljenje tudi za pse

2525

Resonanca pomeni sozvočje, harmoničnost; bioresonanca pa je harmoničnost v bioloških sistemih. Kvantna fizika je dokazala, da ima vsaka snov, in tako tudi vsaka celica v telesu, elektromagnetno sevanje in določeno valovno dolžino oziroma frekvenco s povsem lastno značilnostjo. Celice v telesu med seboj komunicirajo in si prek določenih frekvenc izmenjujejo informacije. V zdravem telesu omenjena izmenjava deluje brez napak, ko pa obremenilne okoliščine načnejo to komunikacijo, posledično pride do organskih sprememb oziroma bolezni. Cilj bioresonance je odkriti frekvenčna področja, ki povzročajo motnje v organizmu, in jih vrniti v ravnovesje, potrebno za ozdravitev.

Bioresonančna metoda zdravljenja je vse bolj prepoznaven način alternativnega zdravljena v svetu in tudi pri nas. Nič bolečin, brez uporabe zdravil, telo sprejema le najbolj optimalno možno vibracijo/nihanje v obliki elektromagnetnega valovanja, pravzaprav se telo zdravi samo.

Sliši se zelo preprosto. In tudi je.

Zasluge za tak način zdravljenja imata Nemca Franz Morell in Erich Rasche, ki sta svoj prvi bioresonančni aparat poimenovala Mora in to že pred več kot tridesetimi leti. Danes je na trgu kar nekaj različnih proizvajalcev, za vse pa velja enako – z bioresonančnim aparatom je mogoče zajeti elektromagnetna nihanja iz pacientovega telesa, jih nato poslati v aparat, tam jih lahko spremenimo in tako spremenjene (zdrave) vračamo v telo. Sčasoma se poslana nihanja uskladijo oziroma pridejo v resonanco z lastnimi nihanji telesa.

Bioresonančno zdravljenje se že dobrih trideset let uspešno uporablja za zdravljenje ljudi, zadnjih deset pa z njim zdravimo tudi živali. Tako so tudi naši pasji prijatelji presrečni, da jim lahko pomagamo na neboleč način brez kemijskih substanc, ki bi navadno še bolj obremenile že tako poslabšano imunsko sliko.

Pri čem vse pomaga bioresonanca pri psih?

V zadnjem času pri naših kosmatincih beležimo porast različnih alergij. Dejstvo je, da je okolje, v katerem živimo, čedalje bolj onesnaženo z najrazličnejšimi strupi, vse več je škodljivih sevanj, hrana pa postaja preveč obdelana in na ta način tudi osiromašena. Hiter način življenja narekuje vse večje napore tudi našim kužkom. Posledica vsega tega pa je, da se v organizmu nabira vse več toksičnih substanc, energetskih blokad, negativnih sevanj ter drugih biokemičnih obremenitev, ki se samo nalagajo in nalagajo ter sčasoma privedejo do številnih kroničnih, degenerativnih obolenj.

Konvencionalna medicina (veterina) v večini primerov lahko le lajša ali omili težave, ne rešuje pa težave, ki je nastala, poleg tega, kot smo že omenili, pa s številnimi zdravili ter njihovimi stranskimi učinki še dodatno obremeni organizem. Bioresonančna metoda pa v telo kužka na neboleč način spusti informacijo, ki jo telo prebere in pošlje celicam. Te energetsko informacijo prepoznajo, saj je dokazano, da imajo celice spomin in sčasoma začnejo celice oziroma celotno telo spet vibrirati in delovati normalno – zdravo. Ob tem se ves čas krepita energija in imunski sistem kužka.

Z bioresonanco torej zelo učinkovito pomagamo pri zdravljenju raznih alergij, pa tudi pri kroničnih in degenerativnih boleznih, rakastih obolenjih, raznih driskah, kožnih boleznih, boleznih notranjih organov, parazitnih, infekcijskih ter respiratornih boleznih, paralizah, metaboličnih težavah, boleznih lokomotornega aparata, raznih bolečinskih stanjih, spondilozah, vedenjskih motnjah ter številnih drugih patoloških stanjih.

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Nina Klun, bioresonančna terapevtka

 

Objavljeno v deveti številki revije Kužek