5. rojstni dan revije Kužek bo vodila Urška Majdič!

1409

5-rojstni-dan-revije-kuzek-bo-vodila-urska-majdicSte se spraševali kdo bo vodil dogodek ob 5. rojstnem dnevu revije Kužek? Z veseljem vam sporočamo, da bo to pomembno nalogo prevzela Urška Majdič.

Urško morda poznate kot radijsko voditeljico na radiu Antena, tv voditeljico, glas številnih tv oglasov ali kot pevko in tekstopisko rock skupine Billysi. Poleg naštetega je Urška tudi strokovnjakinja za trajnostni turizem in aktivistka na področju družbeno in okoljsko odgovornih projektov – kot ambasadorka na primer podpira projekte Zaščitimo slovenske volkove, Obnovimo slovenske gozdove, Očistimo Slovenijo in Podari malico. Kadar ima možnost sodeluje tudi pri medijskem osveščanju o odgovornosti, ki jo imamo ljudje do živali in o njihovem varovanju.

Svojo psičko Runo, ki je enakovredna in ljubljena članica njene družine, je Urška s pomočjo društva Animal Angels rešila iz hrvaškega zavetišča – čeprav sama ljubeče poudarja, da psička vedno znova rešuje njo.

Skupaj z Urško Majdič vas in vašega kosmatinca vabimo na druženje 3. septembra v Mostecu med 10. in 18. uro. Veselimo se srečanja z vami!