Zakaj me vedno pustiš doma?

786

Kamorkoli želimo iti, moramo vedno skrbeti, kako bo z našim najboljšim prijateljem. Zdaj je iskanje hotelov, ki sprejemajo pasjeljubce, veliko lažje, kot je bilo včasih, pa vendar nikjer ne dobimo popolnega spiska, kam lahko zakorakamo s svojim psom. Vpliv tujcev, ki imajo za pse poskrbljeno bolje kot mi, je vedno večji. Vedno več naših hotelov, apartmajev, gostiln in lokalov je psom prijaznih. Iščemo tudi lokale in restavracije, kamor bi se s svojim psom lahko usedli h kavici ali pa k popoldanskemu kosilu. Vsi smo najbolj razočarani, ko nas na vratih lokala pozdravi nalepka: “prepovedani psi”.

Objavljamo vam spisek lokalov, hotelov, apartmajev in drugih nastanitev, kjer ste več kot dobrodošli s svojim štirinožnim prijateljem. Spisek se bo z vsako številko dopolnjeval, podatke pa dobite tudi na spletni strani www.kuzek.si.

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Zala Boštic

Objavljeno v tretji številki revije Kužek