VIDEO: Rotvajler prepreči zlorabo otroka!

Vsakdo pozna sloves psov, ki pravi, da so človekovi najboljši in najzvestejši prijatelji. Praktično vsak skrbnik psa bo to z velikim ponosom potrdil. Rotvajler iz videoposnetka pa je celemu svetu dokazal, da je najbolj zvest ljubljenček na svetu! Ko je njegov lastnik nakazal, da bo fizično kaznoval svojega sina, je zvesti prijatelj takoj posegel vmes in dečka rešil pred očetovo zlorabo!

Na posnetku vidimo otroka, ki leži na kavču ter zaslišimo moškega, ki zagrozi, da bo sina natepel s pasom. Ko se mu približa, nanj nemudoma plane družinski rotvajler, ki poskuša zaščititi otroka pred nasiljem. Poglejte si presunljivi posnetek:

Naj poudarimo, da je bila scena zaigrana. Lastnik psa je s svojim sinom odigral prizor, kjer naj bi ga fizično kaznoval za neposlušnost, da bi svojega psa posnel in dokazal svetu kako zvest in zaščitniški je njegov ljubljenec.

Bi tudi vaš kosmatinec odreagiral tako?

1 komentar

  1. Noben lastnik ne uči svojega psa napada na sebe… torej lastnika! Da ne bi čez čas brali, da ta isti pes napadel svojega lastnika. Tudi v šoli, ko je tečaj obrambe tudi policija… ne učijo napada psa na lastnika AMPAK na druge osebe. Drugače pa so psi seveda najboljši prijatelji.. 🙂 LP

Comments are closed.