VIDEO: 10 iznajdb, ki bodo navdušile vsakega kužka

1654

Z vsakim letom prihajajo na trg nove iznajdbe tudi za naše pasje kosmatince; od pametnih aplikacij do različnih napajalnih posod. Predstavljamo vam nove iznajdbe, ki bodo navdušile tako vas, kakor tudi vašega kosmatinca.

FIT BARK – Aplikacija za nadzor in sledenje aktivnosti kužka

Ena izmed novosti je aplikacija za nadzor in sledenje aktivnosti kužkov. Ta bo merila kolikšno razdaljo je prehodil vaš kuža, koliko kalorij je porabil, kakšen je njegov nivo energije in koliko časa le ta spi dnevno. S posebno enoto, ki mu jo namestimo okoli vratu, lahko preko aplikacije na telefonu sledimo, koliko je dnevno kuža aktiven, ali dovolj spi in s tem obenem skrbimo za njegovo zdravje.

Posebna posoda za hrano

V primeru, da imamo več ljubljenčkov v hiši, verjetno je vsem dobro poznan problem, da le ti en drugemu hodijo krasti hrano. Za rešitev te težave pa so iznašli posebno posodo za hrano, ki se odpira samo določenemu hišnemu ljubljenčku. Zraven te posode je vključen poseben čip, ki ga pritrdimo na ovratnico hišnega ljubljenčka. Slednji posodi za hrano, da signal, da se le ta odpre, ko pride v bližino.

Metalec širokih krogov

Naslednji izdelek je namenjen predvsem kužkom, ki obožujejo lovljenje frizbijev, žog in vseh podobnih igrač. Metalec širokih krogov, ki je namenjen metanju širokih krogov oziroma velikih prstanov, so odličen pripomoček za vse kužke, ki obožujejo lovljenje igrač. Hkrati pa s to napravo tudi nam olajšajo igro s svojim nadobudnim kosmatincem.

Vsekakor ni vsaka iznajdba primerna za vsakega psa, a se vedno najde nekaj za vsakega kužka. Za podrobnejši vpogled v nove iznajdbe pa si poglejte spodnji video posnetek.

Vesna Kropf