VIDEO: Punčka z alergijo na pasjo dlako si želi psa

352

Punčka Violet je velika ljubiteljica psov. Njen prvi štirinožni prijatelj je bil psiček Baily, ki je bil pes njenih starih staršev. Ravno zaradi njega je prva beseda punčke bila „pes“. Bila sta nerazdružljiva in prav vse sta počela skupaj. Baily je Violet vedno spravljal v dobro voljo in ji risal nasmeh na obraz.

Pa ne samo Baily – punčka je bila velika ljubiteljica vseh psov. Že več let je starše nagovarjala, da si želi kužka. Staršem se je trgalo srce vsakič, ko so jo zavrnili – Violet je namreč alergična na pse in bali so se, da bi njene alergijske reakcije bile tako hude, da bi psička mogli oddati.

A njen oče ni obupal. Odločil se je, da poišče psa, ki bo primeren za njegovo hči. Obstaja veliko pasemskih psov, ki pri Violet niso povzročili reakcije, a sta oba starša močna zagovornika posvajanja psov, prav tako, kakor njuna hči. Gospod je poklical več društev in zavetišč, v upanju, da bi našli primernega kosmatinca za njihovo družino. Nasmehnila se mu je sreča; našel je maltežanko Chloe, ki je zanje delovala kakor idealen pes.

V videu si poglejte, kako je Violet s svojo sestrico reagirala, ko sta izvedeli, da dobita psa in seveda, kako se je Chloe vključila v njihov dom.

Veronika Sivka