VIDEO: Prijateljstvo med psom in prašičkom

855

Pickles je prašiček, ki ima za najboljšega prijatelja psička Dilla.

Vse se je začelo, ko je Pickles v New Yorku pomotoma pojedel podganji strup. Bil je v kritičnem stanju in nihče ni vedel, ali se bo izmazal. Ko se je vse izšlo dobro, se je lastnica odločila, da bo prašiček živel najboljše možno življenje. Sem sodi tudi, da je želela, da Pickles dobi živalskega prijatelja in tako se je odločila v svoj dom sprejeti francoskega buldoga Dilla.

Dill je sprva bil zadržan, a se je ob odprtosti in prijaznosti Picklesa hitro sprostil. Kmalu mu je začel slediti. Pickles je Dillun celo pomagal premagati njegov strah pred plavanjem. Pickles, nenavadno za prašička, obožuje vodo, Dill pa je kljub strahu sledil svojemu prašičjemu bratcu in tako zaplaval tudi on.

Pickles in Dill sta nerazdružljiva živalska cimra. Skupaj počneta praktično vse – skupaj jesta, spita, se vozita, hodita na agility, prav tako pa se Pickles večkrat pridruži srečanju francoskih buldogov. Lastnica pravi, da je prav zabavno videti, kako se Pickles vklopi v pasjo družbo in se z vsemi razume. Pa vendar Pickles in Dill nista vedno angelčka; skupaj počneta tudi neumnosti in kdaj kaj „ušpičita“, recimo raztrgata role toaletnega papirja. A lastnica zaradi njune ljubkosti ne more dolgo ostati jezna na njiju.

Lastnica v šali pravi, da niti sama ne ve, ali se Pickles obnaša bolj kot pes ali Dill bolj kot prašiček. Kaj pa vi mislite? Oglejte si video in presodite sami.

Veronika Sivka