VIDEO: Presenečenje za pasja mladička

1774

Lastnika pasjih mladičkov sta se odločila, da svoja dva nadobudna pasja mladička Kakoa in Sky presenetita z napihljivim gradom polnim plastičnih žogic. Kakšna je bila njuna reakcija na napihljiv grad pa si poglejte v spodnjem video posnetku.

Napihljiv grad poln plastičnih žogic

Mlada nadobudna haskija Kakoa in Sky sta lastnika presenetila z napihljivim gradom, polnim majhnih plastičnih žogic. Takoj ko sta prišla do gradu, sta skočila vanj brez oklevanja in začela loviti plastične žogice po bazenčku. Ker po plezalni steni tobogana ne moreta, ju je lastnik enega za drugim sam dal na vrh, od koder sta se brez strahu spustila nazaj v bazenček.

Kasneje sta jima lastnika v bazenček vrgla tudi nekaj plišastih igrač, ki sta jih oba kužka z velikim veseljem lovila po bazenu med vsemi žogicami. Poleg iskanja sta z velikim veseljem komaj čakala, da jima lastnik pomaga na vrh tobogana, po katerem sta se še z večjim veseljem spuščala navzdol. Ker pa sta tako neučakana, sta hotela oba naenkrat na vrh in sta se nato skoraj hkrati tudi spustila navzdol.

Po dolgi igri v bazenu s kroglicami in spuščanju po toboganu sta mlada haskija Kakoa in Sky zaspala kar v bazenu na kroglicah. Za podrobnejši vpogled v njuno igro pa si poglejte spodnji video posnetek.

Vesna Kropf