VIDEO: Poročni ples s psom

To je zgodba o izjemnem prijateljstvu pasje trenerke Sare Carson in psa z imenom Hero. Hero je Sarin pravi heroj, saj je njen spremljevalni pes, ki jo spremlja povsod in ji lajša njen vsakdan. Skupaj sta skoraj 8 let. Hero je v Sarino življenje prišel povsem slučajno, v njem pa bo ostal zavedno. Sara je lastnica več psov, in sicer so to Marvel, Groot in Loki. Na poroki je bil le Hero, saj je spremljevalni pes in ji je pomagal pri njenih težavah.

Z njo je končal srednjo šolo in prav tako tudi faks. Spremljal jo je celo na njeni poroki. Saro je mož nagovarjal, naj zapleše s psom in brez premisleka je s psom to tudi storila. Brez predhodnih treningov in vaj, brez načrtov in povsem slučajno se je odločila, da s svojim pasjim herojem zapleše. Ples je trajal nekaj minut in z njim sta Hero in Sara navdušila, ne le izbrane povabljene na poroki, temveč tudi cel virtualni svet. Video se je zelo hitro razširil po spletu in postal viralen, o njem pa so pisali mnogi tuji mediji.

V videu si oglejte, kako se je pes Hero izkazal kot soplesalec svoji Sari. Ali bi tudi vi zaplesali s svojim psom na poroki ali ob kakšni drugi priložnosti?

Doroteja Turkovič