VIDEO: Pasji pool party

Tucker, nagajivi zlati prinašalec, tokrat pričaka svojo lastnico kar na kuhinjski mizi. Kljub nagajivosti pa ga lastnica Linda preseneti z vodnim pool partyem. Spakirala je brisači za oba, njegov povodec in naj se pasji pool party začne.

Sedem nadobudnih zlatih prinašalcev komaj čaka na vodno zabavo, seveda pa najpogumnejša dva prva skočita v bazen in zaplavata. Vsi ostali jima sledijo seveda z malo spodbude lastnikov v bazenu in ostalih prinašalcev. Vmes je tudi en nadobudni mladiček, ki se šele uči plavati, vendar, kot bi rekla Linda, korak za korakom, pa bo šlo.

Igra ni popolna brez igračk, ki jih lastniki mečejo v vodo in seveda nadobudni zlati prinašalci jih vztrajno lovijo ter jih prinašajo iz bazena. Definitivno pa velja tekmovanje, kdo bo igračko prvi ulovil in jo prinesel na kopno. Med pogumnejšimi je tudi veliki Tucker, ki z zaletom skoči v bazen in pokaže mlajšim kužkom, kako se stvari streže.

Ko se kopanje v bazenu konča, je čas, da lastniki svoje nadobudne prinašalce dobro obrišejo z brisačo, tako da se ti ne prehladijo. Vsekakor pa je po kopanju čas tudi za hranjenje, zato Linda spakira stvari in s Tuckerjem se odpravita do doma.

Vesna Popovič