VIDEO: Ideje za pasja božična darila

298

Božič je pred vrati in mnogi od lastnikov si želijo poleg družinskih članov obdariti tudi svojega pasjega nadobudneža. Seveda pa se tukaj mnogim lastnikom poraja v glavi, kako ga presenetiti in s čim, zato vam v ta namen v spodnjem videu posnetku predstavljamo nekaj idej za pasja božična darila, ki bodo preprosto navdušila vašega pasjega kosmatinca.

METALEC ŽOG

Med izredno dobrimi idejami za božično darilo za kužke je tudi metalec žog. To darilo je še posebej primerno za aktivnejše pasme kužkov, ki obožujejo metanje žoge in njeno prinašanje nazaj. Metalec žog lahko uporabite doma v obliki blagih metov žog, ko je zunaj slabo vreme. Ob lepem vremenu pa je metalec žog resnično dober za met žoge, ki bo vašega kužka pognal v tek, s tem pa poskrbel za njegovo dnevno aktivnost ter obenem potešil njegovo željo po igri.

VLEČKA

Igrača za vlečenje oziroma vlečka je prav tako izredno dobro božično darilo za pse. Odlična je za kužke, ki obožujejo igro vlečenja in lovljenja, mladičke in mlade kužke. Lahko uporabite posebno palico, na kateri je igrača in se s svojim kužkom igrate igro lovljenja ali pa izberete pleteno vlečno vrv, ki jo bo vlekel. V vsakem primeru ne glede katero izberete, bo vaš nadobudni kuža poln energije vesel darila pod božično jelko.

PRIGRIZKI

Prigrizki so prav tako nepogrešljivo božično darilo, ki ga bo vesel vsak kuža. Seveda lahko izbirate med veliko različnimi vrstami le-teh, od žvečk, kosti pa vse do mehkih prigrizkov. Za večje pasme psov priporočamo, da izberete tip prigrizkov, ki bo dlje časa zdržal, sploh, če želite izbrati kakšne kosti za grizenje. Vsekakor pa je pomembno, da izberete tisto, kar vašemu kužku ustreza in ima rad, kar je seveda cilj božičnega darila (da dobi nekaj, kar mu je všeč).

HLADILNA PODLAGA ZA PSA

Hladilna podlaga je odlično božično darilo, sploh za dolgodlake kužke in kužke, ki jim hitro postane vroče. Podlaga je odlična tako v poletnem času kot tudi jeseni in spomladi. Vsekakor je nepogrešljivi del poletnih izletov in vročih dni v senci. Kljub temu da gre za darilo, ki ga v večini uporabljamo poleti, je nepogrešljiva za kužka po vsakem naporu ali dolgi igri.

IGRAČE

Žoge, plišasti medvedki, grizala in še in še različnih pasjih igrač, ki jih kužki obožujejo. Seveda ni nič nenavadnega, da večina kužkov obožuje igrače, in prav zaradi tega ne smejo manjkati za božič. Katero izbrati ob vsej tej izbiri, pa je odvisno od preferenc vašega nadobudnega kosmatinca. Kot lastniki ste verjetno že opazili, da ima nekatere igračke rajši kot druge, zato se nagibajte k igračam, ki so podobne njemu ljubim vrstam igrač.

Upamo, da smo vam s tem prispevkom dali idejo, kaj kupiti svojemu pasjemu nadobudnežu za božič (če nakupov še niste opravili). Za podroben vpogled v darila in še nekaj dodatnih idej zanje pa si poglejte v spodnji video posnetek.

Vesna Kropf