Slavni nogometaši in njihova pasja sreča

Nogometna sezona je mimo, da pa ne bomo povsem pozabili na priljubljene športnike, vam predstavljamo nekaj slavnih nogometašev in njihove prav tako slavne kužke. Ne samo, da imajo ti kužki to »srečo«, da so njihovi lastniki ljudje, ki jih prepoznavajo na vsakem koraku, imajo tudi to srečo, da jih večino časa tretirajo kot kralje, deležni so najboljše nege in vrhunske hrane. Kljub temu, da so slavni nogometaši veliko zdoma, za njih skrbijo za to usposobljeni delavci ali člani družine, ki jim nudijo najboljšo nego in vzgojo. Pa poglejmo, kakšni kužki spremljajo slavne igralce nogometa.

  1. Cristiano Ronaldo

Ko najbolj znan Portugalec ne vodi svoje države k osvojitvi naslova evropskih prvakov, preživlja svoj čas s svojo ljubljeno labradorko z imenom Marosca. Večkrat lahko na Instagramu in drugih socialnih omrežjih zasledimo, kako skupaj uživata. Nasploh je Ronaldo znan po svojem dobrodelnem udejstvovanju in pomoči zavrženim živalim.

  1. Alexis Sanchez

Nogometaš čilenske izbrane vrste je pred kratkim na družbenih omrežjih celo objavil video, kjer je združil glasbo Phila Collinsa in naslovno pesem iz Titanika, zraven pa objavil posnetke svojih dveh pasjih prijateljev, Atoma in Humber.

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Drobne Deja

Viri: