Samo najboljše za vašega ljubljenčka!

Hrana – prebavljivost in izkoristek, to je ključ!

Iščete primerno hrano za vašega ljubljenčka, ki je:

 • kvalitetna, visoko prebavljiva, vsebuje vsaj 70 % svežega mesa in ne vsebuje stranskih proizvodov, kemičnih dodatkov, barvil ali ojačevalcev okusa?
 • Ki vsebuje beljakovine, katerih prebavljivost je kar 98 %?
 • Ki je primerna za pse vseh starosti, za aktivne športnike in uživače?
 • Se hitro prebavi in tako ne obremenjuje želodca?
 • Ki je pakirana takoj po proizvodnem procesu v zrakotesne vrečke in je popolnoma brez pršic?

hrana_reklama

PLATINUM premium suha in mokra hrana za pse vsebuje vse zgoraj naštete kvalitete in postavlja nova merila. Smo edini proizvajalec na svetu, ki uporablja pri proizvodnji vsaj 70 % svežega mesa, ki mu dodamo lahko prebavljive sestavine, kot so riž, koruza ali krompir. Pri proizvodnji hrane uporabljamo »nežen parnik«, edinstveno metoda kuhanja, saj na koščke narezano meso, riž, koruzo ali krompir kuhamo pri 95 °C v njim lastnih sokovih, brez dodane vode. Pri sobni temperaturi se nato dodajo hladno stisnjena olja, zelišča in vitamini. To daje PLATINUM hrani za pse odličen okus, visoko sprejemljivost in optimalno hranljivost, poleg tega pa ohranja visoko hranilno vrednost. Visoka prebavljivost in boljši vnos hranil občutno zmanjšujeta dnevne potrebe psa po hrani, s čimer je želodec manj obremenjen, kupec pa za plačilo dobi hrano, ki jo pes v celoti izkoristi.

Z 18 % vlage in čistega mesnega soka, je PLATINUM daleč od običajne suhe hrane za pse, saj mesni sok pomembno prispeva k okusu naših briketov.

Poleg suhe hrane proizvajamo tudi mokro hrano za pse, PLATINUM MENU, ki vsebuje vsaj 83 % svežega mesa. Pri proizvodnji hrane smo se zavestno odrekli dodajanju vode, saj se s tem zmanjšuje njena hranilnost. Inovativna priprava hrane v Tetra Recart® pakiranju omogoča pazljivo kuhanje s paro v lastnem mesnem soku. Zahvaljujoč posebni obliki Tetra Recart® pakiranja je potreben zelo kratek čas kuhanja, kar ohranja pomembne hranilne snovi in vitamine. Poleg tega je embalaža okolju prijazna in se da 100 % reciklirati.

Platinum-menu

Izkoristek PLATINUM MENU hrane je v primerjavi z ostalo konzervirano mokro hrano posebno visok. Poleg odlično prebavljivih sestavin vsebuje zelo majhno količino vlage, ki je sestavljena izključno iz sokov svežega mesa ali sveže ribe. Naš proizvodni proces ni samo zelo prijazen, ampak tudi zagotavlja, da ostanejo vsa pomembna hranila za pse nerazredčena in v svojem naravnem stanju. V praksi to pomeni, da vsak 375 g paket PLATINUM MENU mokre hrane ustreza hranilni vrednosti 800 g paketa običajne mokre hrane za pse. Tako vaš pes potrebuje veliko manjšo količino hrane, kupec pa za svoj denar res dobi to, kar je plačal.

Naši kupci lahko neodprte izdelke PLATINUM vedno vrnete in zamenjali vam jih bomo za drug okus ali vrnili kupnino!

Zobna nega – potrebuje vaš pes tretji komplet zob?

 • Ali veste da je nastanek zobnega kamna proces, ki prizadene skoraj vse pse in mačke?
 • Po nedavni študiji »American Veterinary Dental Society – AVDS« ima kar 80 % psov in 70 % mačk od treh let starosti znake bolezni ustne votline. Posledica so boleče in vnete dlesni ter nastanek paradontoze (parodontalne bolezni).
 • Ali ste vedeli, da lahko vnetje v ustni votlini vašega psa povzroči resne poškodbe notranjih organov vašega ljubljenčka?

Zobni kamen pri psih in mačkah je »živalski« problem, in če ga ne odstranimo, lahko boleče vnetje dlesni hitro preide v obolenje obzobnih tkiv, kamor spada tudi čeljustna kost, kar posledično pripelje do resorpcije kosti, majavosti ali celo izgube zob. Ne nazadnje je vnetje dlesni le manjše zlo, prisotnost bakterij ima lahko za posledico tudi huda obolenja organov (jeter, kronična odpoved ledvic ali srca). Povečana bakterijska obremenitev dokazljivo vodi do vnetja notranjih organov, kot so srce, ledvice in jetra ter do presnovnih motenj. To predstavlja resno grožnjo za telo in imunski sistem živali ter tveganje za zdravje vašega ljubljenčka.

platinum-oral

OralClean + Care ja nagrajen izdelek za nego zob in ustne votline za pse in mačke, ki omogoča čisto naraven način boja proti ustnemu zadahu, vnetju dlesni in zobnemu kamnu. V domači medicini se semena citrusov uporabljajo kot protibakterijsko sredstvo. Ta naravna sestavina v izdelku OralClean + Care, v kombinaciji z rastlinskimi eteričnimi olji, čisti zobe, tako da počasi raztopi bakterijski film in nežno odstrani zobne obloge. Dragocene sestavine prodrejo do globine obzobnih žepov ter delujejo protivnetno in protibolečinsko.

FitDog – visokokakovostni prehranski dodatki za vse pse

Prehranski dodatki FitDog za zdravje in dobro počutje, za šport in delo.

 • Ali imate problem, da vaš pes ne pije dovolj? Ali ste zaskrbljeni za ravnovesje tekočin med vadbo ali med dolgimi in toplimi dnevi?
 • Ali veste, da pes preživi brez hrane nekaj tednov, vendar pa je že 10 % dehidracija zanj lahko usodna?
 • Ali veste, da 3-4 % dehidracija zmanjša zmogljivost (učinkovitost) psa, 7-8 % dehidracija pa zahteva takojšne ukrepanje, saj lahko vodi do življenjsko nevarnega, celo nepopravljivega stanja.
 • Je pred vašim psom tekma ali večja fizična aktivnost? Opažate padec storilnosti psa pri visokih obremenitvah?
 • Ali veste, da pse, ki aktivno trenirajo in tekmujejo, lahko primerjamo z vrhunskimi športniki?
 • Ali veste, da športni napitki za ljudi in konje niso primerni za pse, ker je njihova fiziologija drugačna (na primer psi se ne potijo kot ljudje ali konji)?

FitDog

FitDog izdelki so prehranski dodatek za aktivne pse, ki so izpostavljeni telesni vadbi in so primerni za uporabo v času treningov, tekmovanj ali drugih fizičnih aktivnosti.

Zadosten vnos tekočine pred, med in po vadbi ter v dolgih in vročih dneh je nujno potreben tako z vidika preprečevanja dehidracije, kot z vidika doseganja rezultatov, predvsem pa zagotavlja optimalno delovanje telesa. FitDog Energy & Rehydrate se uporablja za rehidracijo ter dopolnitev (rezervacijo) ravni energije psa pred in med vadbo, kot tudi v posebnih situacijah, kjer pes potrebuje dodatno rehidracijo. Izdelek je primeren tudi za breje psice, psice po kotitvi, starejše pse ali pse, ki okrevajo po operaciji. Izdelek vsebuje več kot 50 % maščob in ponuja hitro energijo za večje obremenitve, saj je maščoba najboljši vir energije, ker je dobro prebavljiva in vsebuje več kot dvakratno količino energije v primerjavi z drugimi hranilnimi snovmi.

FitDog Recovery se uporablja za hitro in učinkovito regeneracijo vašega psa po fizični aktivnosti (treningu ali tekmovanju). Regeneracija je izziv za aktivne pse, saj se ti psi na treningih ali tekmovanjih srečujejo z veliko mero fizičnega stresa. Znaki slabega okrevanja se kažejo na manjši fizični moči, pomanjkanju napredka v mišični masi, utrujenosti in slabših treningih. Pasje telo se mora prilagoditi na ta stres. Z uporabo pravega izdelka lahko opravimo kvalitetno regeneracijo in telesu dostavimo vse potrebne hranilne snovi. FitDog Recovery pospešuje okrevanje vašega psa, obnavlja zaloge glikogena, preprečuje razgradnjo mišičnih vlaken in hitro pripravi vašega psa za prihodnje izzive.

Prodaja in zastopa podjetje IgiS, Igor Slatinek s.p.
Več informacij o izdelkih lahko najdete na spletnih straneh
www.platinum.si
www.fitdog.si

ali v spletni trgovini
shop.igis.si