Po šestih letih v zavetišču je psička postala filmska zvezda!

po-sestih-letih-v-zavetiscu-je-psicka-postala-filmska-zvezdaNekateri psi preživijo ogromno časa v kletki zavetišč, ki ne izvajajo evtanazije. Lahko bi rekli, da imajo, v primerjavi s tistimi, ki jih v zavetiščih uspavajo, srečo. Vendar predstavljajte si, da polovico svojega življenja preživite v kletki in kljub temu, da ste na varnem in imate redne obroke, ves čas veste, da nikomur ne pripadate in nihče ni zares vaš.

Takšno je bilo dolgih šest let življenje psičke Freye, ki trpi za epilepsijo. V teh šestih letih je bivala v več zavetiščih in bila kar 18.000-krat zavrnjena s strani potencialnih posvojiteljev.

Freyi se je življenje končno obrnilo na bolje, ko jo je za svoj novi film izbral znani, z oskarjem nagrajeni, režiser Michael Bay. Michael Bay je velik ljubitelj psov in Freyi je ponudil vlogo v svojem novem filmu Transformerji: Poslednji vitez.

Zdi se, da je Freya končno našla svoje poslanstvo! Med snemanjem neizmerno uživa in prejema pohvale igralca Anthonya Hopkinsa, ki se med snemalnimi odmori s psičko rad odpravi na sprehod.

Vendar to še ni vse! Kar je najpomembneje je, da je Freya končno našla svojo družino, ki ji nudi topel dom in jo ima rada.

Si boste ogledali Freyin veliki debi na filmskem platnu?

Medtem, ko čakate na novi film o Transformerjih, si lahko ogledate spodnje posnetke Freye s snemanja.

‘World’s Loneliest Dog’ Becomes A Movie StarThis dog spent 6 years in a shelter — and now she’s a movie star 💅💕

Posted by The Dodo on Wednesday, September 28, 2016

 

Nina Bartol

Vir: facebook.com/thedodosite