Nova izvirna rešitev za vse ljubitelje kužkov!

353

Kaj je PottPock?

PottPock je pripomoček v obliki zapestnice z žepkom za shranjevanje najrazličnejših predmetov, še posebej pa je primeren za vse skrbnike in ljubitelje kužkov.

»Je idealen, nadvse praktičen pripomoček za atraktivno in inovativno hrambo pasjih vrečk za kakce.«

Je rezultat dela pridnih slovenskih glav in rok ter razglašen med TOP 10
slovenskih izdelkov 2021.

Zakaj prijatelji in skrbniki psov?

Namreč, ni ga heroja, ki se še ni srečal z izzivom pozabljanja in izgubljanja pasjih vrečk. Slednje predstavljajo kar precejšen izziv; kam jih pospraviti, na katero mesto jih odložiti, da jih ja ne bomo pozabili vzeti s seboj.

Je še komu poznan občutek, ko moramo skrbniki kužkov skrivaj pogledovati naokrog poleg čepečega prijatelja, če se kje skriva kakšen par oči, ki nas bo zalotil? Kisel je namreč nasmeh, ko ugotovimo, da smo malo prej porabili zadnjo vrečko, naš prijatelj pa bi potreboval še eno. In tako marsikje nehote ostanejo marsikatere klobasice, ki vznejevoljijo
sprehajalce, ki pridejo za nami.

»PottPock ponuja zabavno rešitev.«

Pes je že od nekdaj človekov najboljši prijatelj, PottPock pa je prijatelj obema. Naj tako tudi ostane. Odločite se za PottPock in oba brezskrbno na dolgih sprehodih uživajta še naprej.

Patentiran slovenski produkt bo poskrbel, da boste od zdaj lahko vedno pripravljeni. Enkrat, dvakrat, trikrat? Koliko vrečk boste potrebovali danes na sprehodu? Ha, nič lažjega, eno boste imeli še v rezervi za tistega sprehajalca, ki bo naslednji živčno postaval ob čepečem prijatelju!

Lastnosti PottPocka?

Odraža ga edinstvena kombinacija materiala, ki je koži prijazen, raztegljiv, vzdržljiv, pralen. Nudi maksimalno oprijemljivost vsebine žepka, je hiter in enostaven za uporabo.
Za še večjo zagotavljanje diskretnega in varnega hranjenja vsebine pa vam je na voljo tudi PottPock Hug, elastičen trak, ki ga namestite preko vašega PottPocka, da ga objame.

Zakaj je PottPock tako poseben?

Ljudje so PottPock ocenili z najvišjimi možnimi ocenami. Poleg tega, da navajajo, da je noro pozitiven, všečen, praktičen in zabaven, prepoznavajo tudi, da prinaša lepe in pozitivne občutke in, da izbira svoje barve ni naključje.

Zagotovo pa gre najbolj poudariti, da je narejen z veliko ljubeznijo in v sebi nosi veliko srce. Vsak mesece namreč del prodaje nameni zbranemu društvu za dobrobit živali ali otrok. Z nakupom torej ne prejmete le nepogrešljivega pripomočka, temveč tudi podprete PottPockovo dobro delo.

In še…

  • S PottPockom ne boste dobili le nosilčka za pasje vrečke ali pasje priboljške; služil vam bo za vse, kar premore vaša domišljija. V trenutnem obdobju je tako lahko maska vedno pri roki; morda drobiž za kavo, sladoled ali parkirnino; ali pa zgolj robček, ključi, itd.
  • Na voljo je v osmih različnih barvah in dveh velikostih – za odrasle in otroke.
  • Z NEON različico PottPocka smo poskrbeli, da boste odrasli in otroci vidni v temi. Namreč, NEON PottPock se sveti v temi. Kresnička in žepek v enem. Zabava z NEONOM zagotovo ne izostane!

Vabimo vas, da izkoristite praznične ugodnosti in s PottPockom kot darilo ali kar tako, razveselite sebe, svoje otroke in bližnje!

Svoj PottPock lahko naročite na spletni strani www.pottpock.com, ob tem pa uporabite kodo za popust: VESELIDECEMBER2021

Spremljajte nas na vseh socialnih omrežjih (@PottPock): FB, IG, YT, TikTok