»Naravni čudež iz zamrzovalnika« – (RAW4DOGS)

Sem ponosna lastnica treh kužkov in moje raziskovanje, povpraševanje in zanimanje za nekakšen čudež, ki bi uspel zadovoljiti prehrambene potrebe mojih treh tako različnih kužkov, se je začelo približno tri leta nazaj. Takrat sem namreč domov pripeljala tretjo psičko in začele so se težave.

Sprva energična in čudovita mlada psička je dobila drisko. Dlaka ji je odpadala v velikih šopih, izgubila je tudi svoj sijaj. Takoj mi je bilo jasno, da je nekaj narobe. Kuhati smo ji začeli riž, kupila sem drage dietne brikete, pri veterinarju pa je dobila tabletke za ustavitev driske. Stanje se je nekoliko izboljšalo, vendar na žalost ne za dolgo. Težavna obdobja so se pojavljala vedno pogosteje in trajala vedno dlje časa. Razkuhan riž je bil vedno prisoten na jedilniku. Vedela sem, da moram čim prej najti ustrezno rešitev za njo, vendar ji na daljši rok ni odgovarjala čisto nobena hrana. In nato se je njeno stanje to pomlad grozno poslabšalo. Psička je namreč dobila hudo vnetje, ki ga je bilo potrebno kar nekaj časa zdraviti. Vozila sem jo k veterinarju, kjer je dobivala injekcije, ko se je vnetje malo umirilo pa je morala jemati še tablete. Ugotovili smo, da je bilo vneto črevo posledica nepravilne prehrane oziroma alergije na hrano. Kaj pa sedaj? V vsem tem času smo zamenjali že toliko briketov, za katere se je nazadnje izkazalo, da ji ne odgovarjajo. Vedela sem, da moram prehrano svojih treh najboljših štirinožnih prijateljev temeljito spremeniti. Tudi druga dva kužka sta mi glede prehrane namreč povzročala težave. Edini pasji fant v naši družini je začel izgubljati zobke, tako da trdi briketi niso več prišli v poštev. Tretja pasja damica pa je na mojo nesrečo grozno izbirčna.

In tako sem začela razmišljati kako čudovito bi bilo, da bi odkrila prehrano, ki bi zadovoljila potrebe vseh treh. Kako sem torej prišla do hrane, ki jo z veseljem poje najbolj izbirčen kužek na svetu? Kako sem prišla do hrane, ki jo lahko poje tudi kužek, ki mu manjka že kar nekaj zob? In kako sem prišla do hrane, ki odgovarja alergični psički?

Po vsem raziskovanju, spraševanju, branju forumov, pogovorov z vzreditelji ter veterinarji sem končno našla rešitev za vse tri kužke! Ne boste verjeli, kako enostaven je bil odgovor na moja vprašanja! Vrniti sem se namreč morala nazaj na sam začetek. Nazaj k pasjim koreninam in prehrani, ki je vsem psom še danes v naravi. Prišla sem do spoznanja, da je namreč le prehrana, ki je v pasji naravi, hrana, ki bo kužku zagotovila zdravo ter aktivno in dolgo življenje!

Pobrskala sem po spletu in ugotovila, da je tudi v Sloveniji proizvajalec čisto naravne pasje prehrane Raw4dogs. Preko spletne strani sem hrano naročila in naslednji dan dobila pošiljko na dom – tako je, ja, hrano dostavijo sami, tako da nam ni potrebno niti v trgovino. Naredila sem postopen prehod – tako kot je potrebno pri vsaki pasji hrani – in zgodilo se je nekaj zame neverjetnega! Moji najboljši prijatelji so namreč danes zdravi, energični in srečni! Moja izbirčna psička vedno poje cel obrok, kužek brez zobkov končno uživa v hrani in moja alergična psička je popolnoma ozdravela! Njen kožušček je ponovno krasen in svetleč, naš kavč ni več poln pasjih dlak. Vrnila se je njena čudovita energija in sijaj v temnih očeh. Danes ne bi hrane Raw4dogs zamenjala za nič na svetu! In verjemite – tudi moji kužki ne! Zaradi svoje izkušnje danes predajam informacijo vsem lastnikom kužkov – ponudite tudi vi svojemu kužku priložnost, da se vrne nazaj k zdravju in svoji naravi. Ponudite mu edini psu biološko pogojeni obrok – surovo hrano.

RAW4DOGS
www.surovahranazapse.eu
Promocijsko sporočilo