Naj bo spomladanski izlet psom prijazen in varen za vse

618

V naše kraje ponovno prihaja pomlad. Zvončki so že pobelili travnike, trava je z vsakim dnem bolj zelena, drevesa sramežljivo dobivajo nazaj svoje bohotne krošnje. Dnevi se daljšajo in nas vabijo na družinski izlet z našimi kosmatinci in jeklenim konjičkom. Za vsak izlet, pa naj bo krajši ali daljši, je potrebna skrbna priprava vseh potnikov, tudi tistih na štirih tačkah. Pri Oplu, kot prvi psom prijazni avtomobilski znamki, mislimo na vse in vam ponujamo bogat izbor dodatne opreme za varen in udoben prevoz pasjih sopotnikov, pomagamo pa vam tudi z nasveti.

 

Pred izletom je dobrodošlo, da prezračite avto, psa utrudite z igro ali sprehodom, namestite pregrado med prtljažnim delom in potniško kabino, z zaščitno podlogo, ki jo lahko uporabite skupaj s pasjim boksom, pa zavarujte prtljažnik pred umazanijo. Če svojega pasjega ljubljenčka prevažate na zadnjih sedežih priporočamo namestitev odstranljive prevleke in za varnost vseh, oprsnico, ki se vpne v varnostni pas. Tako, sedaj se vsi potniki udobno namestite na svoje sedeže, se pripasajte z varnostnimi pasovi in dogodivščina, ki bo vam in psom prijazna, se lahko prične. Ob daljši vožnji svetujemo postanke, da se pretegnete, natelovadite, nadihate svežega zraka in osvežite s požirkom vode. Prispeli ste na cilj. Užijte naravo, ne pozabite na trenutek, prisluhniti ptičjemu petju, pišu spomladanskega vetra, svojemu repatemu kosmatincu dovolite »prebrati pasje časopise«, otroci naj preskočijo potočke, se skrijejo med drevesi in užijejo svobodo. Pozabite na čas, pozabite na hitenje. Aktivirajte vsa čutila in se predajte razkošju prostega časa. Sedaj ste pomembni le vi in vaša družina.

Dan se bo verjetno prevešal že v pozno popoldne, ko boste blatni, zaprašeni, a zadovoljni prišli nazaj do svojega avtomobila. Polni vtisov in novih družinskih posnetkov na vašem fotoaparatu. Tudi priprava na odhod je pomembna, le da sedaj sebe in vse ostale potnike, tudi vašega psa, preglejte za klopi in drugimi morebitnimi zajedalci. Četudi redno skrbite za preventivo, strokovnjaki svetujejo temeljit pregled po vsakem skoku v naravo. Sedaj vas čaka le-še vožnja do doma, ki naj bo ravno tako psu prijazna, zato ne pozabite ponovno prezračiti avto. Srečno.

Pomembno si je vzeti čas za svoje najbljižje, pomembno pa je tudi, da imate v avtomobilu nameščeno vso dodatno opremo za svoje hišne ljubljenčke. Za varnost, udobnost in nenazadnje tudi za čistočo.

Opel vozili, kot sta Crossland X in Grandland X, sta psom prijazni in zelo primerni za namestitev transportnih boksov kot tudi dodatne originalne opreme iz Oplovega bogatega programa, ki bo zagotavljala varnost in ohranjala vozilo. V Oplu se dobro zavedamo pomembnosti varne in udobne vožnje za vse udeležence v prometu, zato vas vabimo, da nas obiščite v naših prodajnih salonih. V pomladnih dneh smo pri Oplu pripravili posebno akcijsko ponudbo dodatne opreme in vas pričakujemo skupaj z vašim psom, kjer ga bomo pozdravili z udobnimi blazinami, vodo in priboljškom. Vi pa se boste lahko brezskrbno posvetili nasvetom naših trgovcev. Se vidimo.

Promocijsko sporočilo