Kužkov umetniški natečaj

Imate umetniško žilico? Radi rišete? Bi svoje ilustracije radi videli v knjigi?

Če ste se v zgornjih vprašanjih prepoznali, vas vabimo, da nam do 1. 7. 2019 pošljete 10 ilustracij kužka med različnimi aktivnostmi (ko spi, se igra, grize kost, se sprehaja …).

Zmagovalca, ki ga bomo izbrali do 10. 7. 2019, bomo povabili k soustvarjanju knjige*, predstavili ga bomo tudi v reviji Kužek in prejel bo naročnino na kuzek.si. Nagradili bomo tudi ilustracije na drugem in tretjem mestu, ilustratorja bosta prejela knjižno nagrado in predstavitev v reviji Kužek.

Najboljše ilustracije bo izbirala Kužkova 3-članska komisija. Zmagovalce bomo razglasili 10. 7. 2019 in jih takrat objavili tudi na Kužkovem Facebooku in spletni strani kuzek.si.

Pogoj za sodelovanje: ilustracije morajo biti vaše avtorsko delo, usvarjene pa so lahko s tušem, barvami, svinčnikom … lahko so tudi računalniške. Skratka, možnosti je ogromno. 🙂

Vaše ilustracije pošljite na email masa@kuzek.si, naslov sporočila pa naj bo »Kužkov umetniški natečaj«.

*Zmagovalec bo do konca julja 2019 narisal še približno 20 ilustracij, ki bodo simbolično nagrajene.

Z oddajo slikovnega materiale se obvežete, da je to vaše avtorsko delo in ilustracije preidejo v last MB media. Vse ilustracije tako postanejo predmet komercialne uporabe podjetja MB media, osebne podatke sodelujočih pa bomo obravnavali skladno z uredbo GDPR in veljavno zakonodajo.