Kužkov horoskop: kaj čaka vašega psa v letu 2022?

328

Leto 2022 že trka na vrata! Ali v tem času berete horoskop in preverjate, kaj vas čaka v prihajajočem letu? Ne pozabite preveriti tudi, kaj v tem času čaka vašega kosmatinca.

 

Kozorog

Vaš miren in zvest kuža se bo obnašal nekoliko bolj mladostniško proti koncu aprila in v začetku novembra. Takrat se zna zgoditi, da vas bo presenetilo tudi uničeno pohištvo ali pogrizeni čevlji. V izogib neprijetnim situacijam mu zagotovite kvalitetno žvečljivo igračo. Naše priporočilo? Trixie denta fun, ki poleg zabave skrbi tudi za ustno higieno kosmatinca.

 

Vodnar

Vaš družaben kuža bo v prihodnjem letu še bolj zainteresiran za druženje, socializacijo in učenje novih trikov. Privoščite mu sprehode po mestu in druženja s pasjimi prijatelji, ob tem pa ne pozabite na šolanje; svojega kužka naučite novih trikov. Zabava je zagotovljena za oba! Ideje za trike najdete v knjigi “V čem je trik?”, ki predstavlja različne metode učenja in po korakih razloži, kako psa naučiti številnih zabavnih trikov.

 

Ribi

Kužkov horoskop napoveduje, da kosmatinca v znamenju rib čaka veselo in srečno leto. Vsi mimoidoči ga bodo crkljali, kužki se bodo želeli igrati z njim in večkrat kakor sicer vam bo iz kuhinjskega pulta padel kak kos hrane. Za piko na i ga presenetite tudi z novo in udobno posteljo. Svetujemo Croci blazino, ki bo kosmatinca navdušila z mehkobo in udobnostjo, vas pa bo očarala, ko boste spoznali kako zelo je praktična.

 

Oven

Pred vašim štirinožcem je leto, polno ljubezni in nežnosti. Vaš pes bo ekstra ljubeč in prijazen, kar se bo odražalo tudi v lepšem vedenju, kakor sicer. Zaradi tega bo vaš kuža še boljši sopotnik in pravi užitek se bo odpravljati na razne dogodivščine. Ob tem pa ne pozabite na ustrezno nego psa. Ko se vrneta iz potepanja, pasje tačke vedno namažite s smrekovim mazilom in jim tako namenite nekaj ekstra nege in pozornosti.

 

Bik

V prihodnjem letu bo vaš pes naravnost oboževal družbo drugih psov. To je odlična priložnost, da se večkrat odpravite v pasji park ali na skupni sprehod s prijatelji, ki imajo pse. Lepo vedenje svojega kosmatinca pohvalite s klikerjem in njegovim najljubšim priboljškom.

Dvojčka

Kuža, ki je po horoskopu dvojček, je vedno razpoložen za nove dogodivščine in v prihajajočem letu ne bo nič drugače. Razveselil se bo izletov v gore, mesto, poleti pa obvezno vključite osvežitev v morju. Po kopanju v slani vodi pa psa ne pozabite umiti z vodo in šamponom Gimdog, ki je primeren tudi za pogostejše kopanje.

Rak

Čeprav vaš kosmatinec sicer obožuje poležavanje in crkljanje, bo v prihajajočem letu razpoložen tudi za potepanja, športe in učenje novih stvari. Poiščite bližnje kinološko društvo in se preizkusite v kateri od kinoloških disciplin. Ob tem pa ne pozabite psa motivirati s priboljški! Vaša Trixie torbica za priboljške naj je vedno napolnjena s slastnimi dobrotami, ki bodo vašega psa še bolj spodbudile k delu.

Lev

Kužkov horoskop bo v prihajajočem letu naklonjen levom. Vaš karizmatičen in družaben kuža bo še posebej razpoložen za odkrivanje neznanega in spoznavanje novih ljudi, psov, aktivnosti. Privoščite svojemu štirinožcu zanimive aktivnosti, ob tem pa naj vam pomaga knjiga “101 način za več aktivnosti z vašim psom”.

 

Devica

Vaš kuža bo v prihodnjem letu želel še nekaj ekstra pozornosti od vas. Razveselil se bo skupnih sprehodov, šolanja in pa seveda crkljanja. Med večernim božanjem mimogrede poskrbite še za lepo dlako vašega kužka; v roke vzemite Croci krtačo in kosmatincu privoščite ekstra nego.

 

Tehtnica

Vaš kuža bo kar kipel od energije! Z veseljem se bo udeležil različnih aktivnosti, kot so sprehajanje, tek, sprehod v hribe, plavanje, igranje… Z veseljem pa se bo preizkusil tudi v raznih kinoloških disciplinah. Sta se s psom že preizkusila v lovu frizbija? Naročite svoj Trixie frizbi iz naravne gume in zabava se lahko prične!

 

Škorpijon

V tem letu bo vaš pes imel veliko energije in zelo dobro se bo treba potruditi, da ga zaposlite. To lahko naredite z mentalno zaposlitvijo, dolgimi sprehodi, učenjem trikov ali kvalitetno igro. Vaš kuža se bo še posebej razveselil plenske igre, pri kateri potrebujete tudi ustrezno igračo. Svetujemo Skinneez, ki omogoča ustrezno in varno plensko igro.

Več o plenski igri preberite tukaj.

 

Strelec

Čeprav je vaš pes navadno razpoložen za dogodivščine, si bo letos želel nekoliko bolj umirjene dni. Z veseljem se bo crkljal ter poležaval z vami in vesel bo prav vsake pozornosti, ki jo bo deležen. Za dodatno razvajanje psu privoščite masažo, ki se je lahko enostavno naučite s pomočjo knjige “Zdravilna masaža za pse”.

VIRI: