Kam s pasjimi iztrebki?

1333

V podjetju Piskar d.o.o. že več kot 30 let skrbimo za okolje in dom ter vam nudimo različne vrečke in številne drugeizdelke za gospodinjstvo iz lastnega prodajnega programa in programov drugih blagovnih znamk, kot je podjetje Melitta iz Nemčije, katerega zastopniki smo. Vsa leta našega razvoja in delovanja smo prisegali na kakovost in to še poleg skrbi za okolje še danes ostaja naša glavna prioriteta.

Predstavljamo vam vrečke za pobiranje iztrebkov malih živali. So odlična izbira za vse odgovorne ljubitelje živali. Odlikuje jih posebna vzdržljivost, saj so izdelane iz debelejše folijekot navadno, zaradi česar se ne vidi vsebine skozi vrečko in občutek je bistveno boljši.

Poleg tega smo dodali tudi dišavo, ki preprečuje nastajanje neprijetnih vonjav. Dimenzije vrečk so 22 x 35 cm, širina role pa samo 9,50 cm, kar ji prinaša kompaktnost za lažje prenašanje. Za več informacij in naročila obiščite našo spletno trgovino www.piskar.si. Spremljate nas lahko tudi na socialnih omrežjih Facebook in Instagram.

Promocijsko sporočilo