Kam na valentinov zmenek s pasjeljubcem?

1324

Sta z vašo boljšo polovico oba pasjeljubca? Predstavljamo vam nekaj idej za valentinov zmenek!

 

Pohod v hribe

Vzemita svojega kosmatinca (ali več njih) in skupaj se odpravite v hribe! Vsi se boste naužili svežega zraka, naredili nekaj dobrega zase, vaš pes bo pa še ekstra srečen, da bo lahko z vami.

 

Piknik v parku

Kaj pa, če svoji boljši polovici pripravite romantičen piknik v parku? Vnaprej pripravite hrano in jo zapakirajte, vzemite odejo in se skupaj s psom vsi trije odpravite v najbližji park. Ne pozabite vzeti tudi frizbija in kakšne poslastice za kosmatinca.

Valentinov zmenek v zavetišču

Obožujeta pse, a doma nimata kosmatinca? Valentinovo lahko vseeno preživita v družbi psov! Odpravita se v bližnje zavetišče in peljita na sprehod tamkajšnje pse. Polepšala bosta dan nikogaršnjim kužkom, obenem pa se imela lepo.

 

Sončni zahod na plaži

Je sploh še kaj bolj romantičnega, kakor morje in sončni zahod? Skočite do slovenske obale in se odpravite na eno izmed številnih plaž. Izven sezone so psi dovoljeni praktično povsod, zato se vaš štirinožec brez težav lahko pridruži.

 

Ne glede na to, za kakšen zmenek se odločite, bo vaš kosmatinec nedvomno vesel, če se vam bo lahko pridružil. Tako ne boste samo razveselili svoje boljše polovice, temveč še enega družinskega člana. Kuža pa bo gotovo vesel tudi kakšnega darila; priboljšek, igrača, morda celo nova postelja?

Obiščite Kužkovo trgovino in poiščite darilo za svojega kosmatinca >