Kako sta dve navihani psički lastnikoma pomagali do 14,5 milijona dolarjev

640

psicki-ki-sta-postali-milijonarkiČeprav so psi načeloma zelo pridni, jo svojim lastnikom tu in tam tudi zagodejo – denimo prežvečijo copat ali razcefrajo kakšen vzglavnik. Podobno neprijetno presenečenje sta nekega dne svojima lastnikoma pripravili tudi labradorka Chancey in nemška ovčarka Kira. Ko Monique in Christiana Etienna ni bilo doma, je psičkama pod tačke in gobček nekako prišel paket mešanice za pripravo piškotov. Ko sta Etiennova prišla domov, sta mokast pripravek tako našla skoraj povsod – na mizici, stolih, največ pa na eni izmed preprog.

Monique in Christian sta psički okarala, nato jima ni preostalo drugega, kot da se lotita čiščenja. Iz mize, stolov in tal sta razsuto mešanico hitro očistila, nekaj več preglavic pa jima je povzročala preproga, saj doma nista imela pravih čistil zanjo.

Christian se je tako odpeljal na bližnjo bencinsko črpalko, da bi si izposodil čistilec za preproge. Ker je bil ravno v trgovini, je spotoma kupil še nekaj drugih stvari za gospodinjstvo. Vse je prinesel na blagajno in hotel plačati, ko je opazil stojalo z loterijskimi srečkami in se povsem nenačrtovano odločil, da bo kupil še eno izmed njih.

Nekaj dni kasneje se je Christian odločil, da bo preveril, če je na loteriji kaj zadel. Ko je primerjal svoj listek z dobitno kombinacijo tistega tedna, ni mogel verjeti svojim očem. Zadel je kar 14,5 milijona ameriških dolarjev!

Čeprav Etiennova še ne vesta, kako bosta denar porabila, ga bosta nekaj gotovo deležni tudi Chancey in Kira. Prav psički sta namreč s svojo razposajenostjo posredno vplivali na to, da sta Etiennova postala milijonarja.

Vanesa Smole

Vir: 3milliondogs.com