Kako fotografirati psa

Marsikdo rad občuduje pasje fotografije in se sprašuje, kako je fotografu uspelo fotografirati psa v takšnem ali drugačnem položaju. Večina misli, da lahko dobre pasje fotografije naredijo le profesionalni fotografi, a temu ni tako.

Nasveti za fotografiranje

Z upoštevanjem naših nasvetov in nekaj vztrajnosti boste lahko tudi vi posneli dobre pasje fotografije. Na fotografiranje psa vpliva kaj nekaj dejavnikov, najpomembnejši pa je osebnost psa.

Obvezno boste za fotografiranje potrebovali fotoaparat ali mobilni telefon, pasje igračke in priboljške, lahko pa tudi kakšnega asistenta, ki vam bo pomagal pri fotografiranju.

Karakter psa: preden začnete fotografirati svojega psa, premislite, kaj ga dela posebnega, drugačnega od drugih živali. Če je vaš pes umirjen in zaspan, ga poskušajte fotografirati medtem ko spi ali počiva, če pa je vaš pes aktiven, pojdite z njim v park in poskušajte ujeti nekaj dobrih trenutkov s fotoaparatom.

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Doroteja Turković

Viri: