Ideje za darila za pse in njihove lastnike

0
32

December že trka na vrata, z njim pa prihaja tudi praznično vzdušje in obdarovanja. Že veste, kaj boste podarili najbližjim? Če imate okoli sebe ljudi, ki so ljubitelji psov, obstaja velika verjetnost, da se bodo razveselili daril s pasjo tematiko. Vedno bolj pogost je tudi trend obdarovanja naših kosmatincev. Zakaj pa ne? Konec koncev so tudi oni naši družinski člani. Tukaj je nekaj idej za darila, ki jih lahko podarite kakšnemu pasjeljubcu in njegovemu kosmatincu. Seveda pa lahko obdarite tudi sami sebe, ali pa komu izmed bližnjih pošljete ta prispevek in jim namignite, česa se boste pod smrekico najbolj razveselili.

Tukaj je nekaj idej za darila, ki jih lahko podarite kakšnemu pasjeljubcu in njegovemu kosmatincu.

BOŽIČNI PULOVERJI

Božični puloverji tudi v Sloveniji postajajo že ikoničen del Božiča. Ob mrzlih dnevih pa je smiselno obleči tudi štirinožca (seveda je to odvisno od njegovega kožuha).

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Veronika Sivka

Viri:
https://www.akc.org
https://www.countryliving.com