Ideje za darila za pse in njihove lastnike

1441

December že trka na vrata, z njim pa prihaja tudi praznično vzdušje in obdarovanja. Že veste, kaj boste podarili najbližjim? Če imate okoli sebe ljudi, ki so ljubitelji psov, obstaja velika verjetnost, da se bodo razveselili daril s pasjo tematiko. Vedno bolj pogost je tudi trend obdarovanja naših kosmatincev. Zakaj pa ne? Konec koncev so tudi oni naši družinski člani. Tukaj je nekaj idej za darila, ki jih lahko podarite kakšnemu pasjeljubcu in njegovemu kosmatincu. Seveda pa lahko obdarite tudi sami sebe, ali pa komu izmed bližnjih pošljete ta prispevek in jim namignite, česa se boste pod smrekico najbolj razveselili.

Tukaj je nekaj idej za darila, ki jih lahko podarite kakšnemu pasjeljubcu in njegovemu kosmatincu.

BOŽIČNI PULOVERJI

Božični puloverji tudi v Sloveniji postajajo že ikoničen del Božiča. Ob mrzlih dnevih pa je smiselno obleči tudi štirinožca (seveda je to odvisno od njegovega kožuha).

[members_only]

Božični pulover je tako super darilo, ki ga lahko podarite tako človeku kakor tudi psu. Če se želite še ekstra potruditi in obdarovanca nasmejati, poiščite ujemajoče se puloverje za pse in lastnike.Tako nobenega od njiju ne bo zeblo, hkrati pa bosta stilsko usklajena.

PRIPOMOČKI ZA AVANTURE

Če sta obdarovanca avanturistično naravnana, bosta zagotovo vesela daril, ki jima bodo prišla prav na njunih izletih. Za ljudi so to lahko pohodniški nahrbtnik, termovka za tekočino, zložljiv šotor … Za psa pa pride v poštev denimo zložljiva posodica za vodo, pasji čevlji za hojo po strmem terenu, pasji nahrbtnik …

PERSONALIZIRANE ILUSTRACIJE

V kolikor je obdarovanec ljubitelj psov, hkrati pa ima rad tudi stenske dekoracije, ga presenetite z ilustracijo ali portret njegovega psa. Če ste vi umetniško nadarjeni, mu lahko darilo izdelate kar sami, v nasprotnem primeru pa lahko umetnino naročite. Danes je na trgu že ogromno ponudb pasjih portretov – poiščite takšnega umetnika, ki izdeluje v stilu, za katerega mislite, da bo obdarovancu všeč. Končni izdelek lahko običajno natisnete in uokvirite, lahko pa ga tudi natisnete na skodelico, majico, izdelate obesek za ključe … Možnosti so neskončne.

DOMAČI PIŠKOTI

Kdo se lahko upre doma narejenim piškotom? Izdelajte domače piškote za pasjega lastnika, nato pa še posebej piškote za kosmatinca. Prepričani smo, da bosta oba vesela tega sladkega presenečenja. Pazite, da pri pasjih piškotih uporabljate samo živila, ki so primerna za štirinožce. Če za izdelavo piškotov nimate časa, jih seveda lahko tudi kupite. V Sloveniji imamo nekaj pasjih pekarn, kjer lahko naročite domače priboljške za pse, ki bodo bolj posebni, kakor običajni pasji priboljški.

OBESEK

Nekatere trgovine nudijo možnost ujemajočih se obeskov, ki so čudovita pozornost za pasje lastnike. V kompletu dobite en obesek, ki ga lastnik nosi na ključih, okoli vratu, na zapestnici … Drugi obesek pa je mišljen za psa – ponavadi ga lastniki nataknejo na ovratnico.

Upamo, da bo letošnji december še posebej magičen in, da boste praznike preživeli obkroženi s tistimi ljudmi, ki so vam blizu, ter seveda tudi s kosmatinci.

[/members_only]

Veronika Sivka

Viri:
https://www.akc.org
https://www.countryliving.com