8 zabavnih in poceni zmenkov v družbi pasjega prijatelja

Če ste uspeli spoznati drugo polovico, ki je prav tako kot vi, navdušena nad štirinožnimi prijatelji – čestitamo. In ker greste vi na zmenek, še ne pomeni, da mora vaš pasji ljubljenček ostati doma. Obstaja veliko zabavnih dejavnosti, ki jih lahko počnete z novim človeškim in pasjim prijateljem. In če se s človeškim prijateljem ne izide po načrtih, lahko te dejavnosti opravljate sami v družbi vašega psa. Najbolje od vsega je, da vam za predlagane zmenke ni potrebno zapraviti bogastva. Tukaj je osem zanimivih zmenkov, na katere lahko greste s svojim kužkom.

  1. Imejte piknik

Spakirajte košaro za piknik in se odpravite v bližnji park, travnik ali gozd. Tako boste imeli priložnost, da s pogovorom bolje spoznate svojega izbranca. Seveda, ne pozabite spakirati še priboljškov za svojega psa, da se ta ne bi dolgočasil ob vašem pogovoru.

  1. Kino na prostem

Veliko parkov in lokalov ponuja v poletnem času kino na prostem. Pozanimajte se kdaj in kje so takšni dogodki, ter se nanje odpravite v družbi pasjega in človeškega prijatelja. Lahko se odločite za obisk v skupini. Poskrbite le za to, da vaš pes ne bo motil ostalih, ki so si prišli v miru ogledati film.

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Drobne Deja

Viri:
dogtime.com
barkpost.com