8 zabavnih in poceni zmenkov v družbi pasjega prijatelja

1081

Obstaja veliko zabavnih dejavnosti, ki jih lahko počnete skupaj s človeškim in pasjim prijateljem. Seveda lahko te dejavnosti opravljate tudi sami v družbi vašega psa. Najbolje od vsega pa je, da vam za predlagane zmenke ni potrebno zapraviti bogastva. Tukaj je 8 zabavnih in poceni zmenkov, ki jih lahko počnete v družbi pasjega prijatelja.

  1. Imejte piknikCorgi v košari za piknik

Spakirajte košaro za piknik in se odpravite v bližnji park, travnik ali gozd. Tako boste imeli priložnost, da s pogovorom bolje spoznate svojega izbranca.
Seveda, ne pozabite spakirati še priboljškov za svojega psa, da se ta ne bi dolgočasil ob vašem pogovoru.

  1. Kino na prostem

Veliko parkov in lokalov ponuja v poletnem času kino na prostem. Pozanimajte se kdaj in kje so takšni dogodki, ter se nanje odpravite v družbi pasjega in človeškega prijatelja. Lahko se odločite za obisk v skupini. Poskrbite le za to, da vaš pes ne bo motil ostalih, ki so si prišli v miru ogledati film.

  1. Pojdite na dolg sprehod v naravo/gozd/na plažo

Če živite ob morju, je sprehod po plaži idealna rešitev za prvi zmenek. Vaš kužek bo lahko uganjal norčije, vi pa se boste v miru pogovarjali s svojim partnerjem. S seboj vzemite žogo ali kakšno drugo pasjo igračo.

  1. Obiščite trgovino za oskrbo malih živali

Vse več trgovin za male hišne ljubljenčke dovoljuje obisk tudi psom. Zakaj ne bi izkoristili te prednosti in se na zmenek podali ravno v eno od takih trgovin. Med nakupom se lahko s partnerjem poučita o novih načinih oskrbe hišnih ljubljenčkov, o novostih v prehrani, negi in zabavi. S tem lahko preverite, koliko vaš kužek pomeni osebi, s katero ste na zmenku.

  1. Pojdite na dobrodelni tek/hojo

Obstaja veliko dobrodelnih dogodkov, katerih se lahko udeležite s kužkom. Tako boste vi in vaš partner ter kužek naredili nekaj pozitivnega za skupnost, kjer prebivate, za svoje telo in zdravje.Vesel bernski planšar teče s svojo lastnico

  1. Obiščite bar, restavracijo kjer je dovoljen vstop psom

Lastniki lokalov postajajo vse bolj dovzetni za obiske pasjih ljubljenčkov v lokalih. Če takšne restavracije v vaši okolici ni, pa sigurno obstaja kakšen bar, kjer se lahko s kužkom udobno namestite v zunanjih prostorih, poklepetate in uživate ob dobri hrani in pijači. Vsekakor se pred obiskom pozanimajte o pravilih, ki jih določen lokal ima glede obiska živali.

  1. Obiščite lokalno tržnico

Lokalne tržnice so odličen kraj za nakupovanje. S tem ne samo, da poskrbite, da so na vaši mizi sveža in zdrava živila, prispevate tudi k lokalnemu razvoju kmetij, spoznavate navade osebe, s katero ste na zmenku in poskrbite za dovolj gibanja vašega kužka.

  1. Husky na pohodu s svojima lastnikomaObiščite pohodniške poti

Če živite v bližini pohodniških poti, to izkoristite in se podajte v naravo. Vaš pes bo z veseljem ovohaval nove vonje, vi in vaš partner pa bosta uživala v lepem razgledu in čudoviti pokrajini. S seboj vzemite le dovolj vode, da ohranjate nivo hidracije za vas in vašega kužka.

 

Drobne Deja

Viri:
dogtime.com
barkpost.com