10 najbolj vročih kužkov na Instagramu ta hip

Je že res, da so mačke nesporne zmagovalke medmrežij, a človekov najboljši prijatelj jih vztrajno dohiteva in išče svoj blišč v svetu slavnih na socialnih omrežjih. Opaziti je, da ima vse več kužkov uspešne in obiskane Instagram profile, ki jih prikazujejo v vsej njihovi ljubkosti in navihanosti. Zahvala gre seveda njihovim skrbnikom, ki za te profile skrbijo in objavljajo vsakodnevne vrhunske fotografije. No, pa si poglejmo 10 trenutno najbolj ljubkih pasjih profilov na Instagramu.

  1. Doug, mali mops

Dough je pes pasme mops, ki se lahko pohvali, da mu na Instagramu sledita tako John Legend kot Justin Bieber. Prav tako se je pojavil v videospotu skupine Fall out Boy skupaj z Demi Lovato ter med drugim krasil naslovnico revije Time. Ima 3.4 milijone sledilcev in se dnevno pojavlja v pogovornih oddajah in videospotih.

https://www.instagram.com/itsdougthepug/

  1. Tuna

Tuna je eden od prvih kužkov, ki je dosegel internetno slavo. Je mešanica med čivavo in jazbečarjem, živi v Kaliforniji in ima 1.9 milijonov sledilcev. Če vas zanima, zakaj je postal slaven, si brž oglejte njegov profil in ocenite njegov stil oblačenja.

https://www.instagram.com/tunameltsmyheart/

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Drobne Deja

Viri: