Že veste kje bo počitnice preživel vaš kuža?

ze-veste-kje-bo-pocitnice-prezivel-vas-kuzaBliža se poletje in skupaj z njim čas dopustov na morju ali v gorah, potovanj in izletov. Svojega kužka lahko s seboj vzamete skoraj povsod, saj se da z malo dobre volje najti hotel ali kakšno drugo, psom prijazno, namestitev. Včasih pa se vendarle zgodi, da vaš kuža ne more z vami. Morda potujete z letalom ali pa le ocenite, da lokacija vašega dopusta, zaradi programa ali visokih poletnih temperatur, za vašega psa ni primerna. Zaradi vaše odločitve, da ga ne vzamete s seboj nikar ne imejte slabe vesti. Kakšen polarni kuža, na primer, v poletni vročini najbrž ne bi imel veliko od dopusta v vročem kampu in mu bo veliko bolj prijetno v hladni senci katerega od dobrih pasjih hotelov.

Nekateri pasji skrbniki imajo predsodek pred pasjimi hoteli in jih primerjajo z zavetišči ter mislijo, da bo kužku v pasjem hotelu hudo. Seveda temu ni tako! Preden se odločite kateri pasji hotel je najprimernejši za vašega kosmatinčka, pa je vendarle pomembno, da o njih zberete čim več informacij, saj boste lahko le tako izbrali najprimernejšo namestitev za svojega psa. Pri tem naj bo cena najmanj pomemben faktor. Bolj pomembno je, da izveste kakšne kvalifikacije ima osebje pasjega hotela – kakšna kinološka znanja posedujejo, ali je v ekipi veterinar oziroma kaj storijo v primeru, da pes potrebuje veterinarsko pomoč, ali je kdo v ekipi usposobljen iz pasje prve pomoči in podobno. Pomembno je tudi koliko psov hotel sprejme, kakšne površine so jim na voljo ter kako poteka dnevna rutina med nastanitvijo psa. Če je možno izberite hotel, kjer je skrb kar se da individualizirana, število psov pa ni preveliko, saj lahko osebje le tako poskrbi, da bo dnevna rutina vašega psa med bivanjem v hotelu kar najbolj podobna tisti, ki je je vajen od doma.

ze-veste-kje-bo-pocitnice-prezivel-vas-kuzaPasji hoteli nudijo različne storitve. Poleg namestitve psa za daljši čas, večina pasjih hotelov nudi tudi možnost dnevnega varstva ali druge storitve, kot sta nega in šolanje.

Sodobni pasji hoteli, kot je Hotel za pse Smrček, so torej hoteli v pravem pomenu besede, saj gre vaš kuža tja na prave pasje počitnice.

Hotel za pse Smrček obsega 5500 m2 ograjenega prostora, ki zajema travnik in gozd. Poleg 14 boksov, ki se nahajajo v senci gozdička in zagotavljajo udobje v še tako vročih poletnih dneh, je kužom na voljo tudi zidan objekt z notranjimi in zunanjimi deli boksov, ki se poleti ne pregrevajo, v hladnejših dneh pa jih ogreva talno gretje.

ze-veste-kje-bo-pocitnice-prezivel-vas-kuzaSprehodi so na urniku najmanj trikrat na dan po eno uro in več. V času sprehoda lahko psi prosto tekajo in se igrajo v ograjenem območju, pri čemer imajo ves čas na voljo svežo vodo. Psi, ki ne marajo pasje družbe pa gredo na sprehod sami.

Poleg uslug pasjega hotela, nudijo tudi možnost oskrbe na domu ter pasjo šolo, podkrepljeno z 20-letnimi izkužnjami.

 

Več lahko o Hotelu za pse Smrček in njihovih storitvah izveste na spletni strani hotelzapse.si.

 

Hotel za pse smrček

Promocijsko sporočilo