Zakaj izbrati hrano N&D?

508

Farmina N&D Dog Food je priznana svetovna blagovna znamka hrane za hišne ljubljenčke, ki proizvaja visoko kakovostne diete za pse in mačke. Znamka si prizadeva razviti najbolj naravne in znanstveno potrjene prehranske sisteme. Poleg običajne prehrane nudijo tudi nekaj zelo učinkovitih veterinarskih diet, ki so pod imenom Farmina Vet Life. Prehranski profil te diete je oblikovan tako, da podpira hitrejše okrevanje psov in mačk po različnih boleznih.

N&D Kvinoja SKIN&COAT- prepelica in laneno seme

Za pse ima Farmina N&D različne diete, kot so N&D Quinoa Grain Free, N&D Ocean Grain Free, N&D Pumpkin Grain Free, Vet Life Canine, Team Breeder itd. Te ponujajo prehrano, ki obljublja krepitev zdravja vašega psa.

 

POGLEJTE PONUDBO

Pri kuzek.si in kuzekmucek.si menimo, da je zdravje vašega hišnega ljubljenčka naša največja prednostna naloga. Zato si z zagotavljanjem prehrane vodilne blagovne znamke, kot je Farmina, prizadevamo vanj vliti zdravje in moč najvišjega razreda.

Vsaka hrana za pse Farmina N&D je narejena iz najboljših sestavin s pravimi količinami beljakovin, maščob, omejeno količino ogljikovih hidratov ter naprednimi dolgoživimi vitamini in minerali. Formule Natural & Delicious z visoko vsebnostjo beljakovin in 20 % starodavnih žit, so sestavljene iz 60 % živalskih sestavin (teža pred kuhanjem), 20 % organske pire in bio ovsa ter 20 % zelenjave, sadja, vitaminov in mineralov. Te diete se tudi precej razlikujejo od konkurenčnih živil. Saj uporabljajo bolj kakovostne vire beljakovin, ki so brez kosti, tako da je vrednost surovega pepela le 6,80 %, ravni kalcija in fosforja pa so nadzorovane.

PREHRANSKI SISTEM ZA MESOJEDE ŽIVALI: ZNANSTVENO ZASNOVANO PO NARAVI.

N&D Low Grain Adult Medium & Maxi- jagnjetina in borovnica

Leta znanstvenih raziskav v sodelovanju s katedro za prehrano živali Univerze v Neaplju Federico II so raziskovalno skupino Farmina N&D Dog Food Vet vodila k oblikovanju prehranskega sistema, zasnovanega na naravi naše štirinožne družine: Natural & Delicious Low Ancestral Grain, prehranjevalni sistem za mesojede živali v celoti s 60 % resnično visokokakovostnih surovin živalskega izvora, malo žit prednikov (splet in oves) in brez GSO.

 

POJDI V TRGOVINO

ZAKAJ TOREJ IZBRATI N&D HRANO ZA PSE?

  • Hrana za pse Farmina N&D lahko prepreči debelost in sladkorno bolezen zahvaljujoč nizkemu glikemičnemu indeksu, ki ga dosežemo s prisotnostjo malo žit prednikov v zrnju z nizko vsebnostjo prednikov. Formule so brez koruze in omogočajo modularno sproščanje energije čez dan
  • Brez GSO;
  • Brez glutena;
  • Samo z naravnimi antioksidanti, s tokoferoli bogatimi izvlečki, ki omogočajo naravno konzerviranje;
  • Hranjeno v zaščitni atmosferi. Med korakom pakiranja v vrečke vnesejo dušik, ki nadomesti kisik, kar zagotavlja naravno konzerviranje izdelka.
  • Bogataz visokokakovostnimi vitamini, ki imajo dodan »hlad« kar omogoča dolgotrajnejši učinek.