VIDEO: Whitney Houston bi bila ponosna

V današnjih časih so psi resnično naši najboljši prijateljI in ne le živali, ki nas varujejo. Vsled tega lahko na tak ali drugačen način pri njih odkrivamo vedno nove in nove talente. Poleg vseh možnih športov, ki jih psi obvladajo in poizkušajo, se v mnogih kužkih skriva tudi talent za glasbo. Nekateri psi so celo tako nadarjeni, da je njihov talent vredno pokazati na velikem odru. Med poplavami nastopajočih na raznih šovih talentov, se med njimi včasih znajdejo tudi živali. Pa ne samo kužki. Vse polno talentov imajo tudi mačke, race, gosi ali hrčki.

Tokrat je pred vami talentiran kuža. Ne le, da poje. On poje pesem pevke z enim lepših glasov v zgodovini glasbe – Whitney Houston. Na pesem I will always love you se ta štirinožec oglaša in tuli s toliko čutnosti in nežnosti v glasu, da mu verjamemo v vsako odpeto noto.

Kužek, ki nastopa v videu, je argentinska doga. Argentinske doge so na splošno znane kot zvesti psi, ki vdano pazijo svoj dom in svoje skrbnike. So zelo inteligentni psi, ki jih je lahko vzgajati. Ravno zaradi slabe in nedosledne vzgoje, je ta pasma prišla na slab glas in je v nekaterih državah obravnavana kot nevarna pasma. Potrebuje odločnega skrbnika, ki je samozavesten in dosleden. Ob pravilni vzgoji je to dobrodušen, ponižen, prijateljski pes, ki ne laja veliko.

Sedaj pa sami ocenite, koliko pevskega talenta premore argentinska doga v videu in poskušajte tudi svojega kužka naučiti, da odpoje kakšno noto.

Deja Drobne