VIDEO: Pasji mladički prvič spoznajo sneg

Pasji mladički so nadobudna, igriva in izredno radovedna bitja, ki si želijo v najkrajšem možnem času spoznati praktično cel svet. Definitivno je sneg zanje nekaj novega in fascinantnega, kateremu skoraj vsak kuža ob spoznavanju pristopi z veliko previdnostjo, ki kaj kmalu postane ena izmed najbolj zabavnih stvari v zimskem delu leta.

Definitivno pa je ena izmed izjemno zanimivih dogodivščin prva dogodivščina na snegu. Ko zapade prvi sneg, spremeni okolico v novo preobleko, ki jo mladi kužki prvič vidijo. Mrzla bela podlaga predstavlja nekaj izjemno zanimivega. Za mladičke to predstavlja novo vrsto igre, sneg, ki se pod njihovimi tačkami vdira, predstavlja popolnoma nov svet. Ko se spoznajo z novo podlago, se začenja prava zabava, od skakanja, kopanja in vse do metanja v sneg.

Seveda je za velike kužke še večja zabava večja količina snega, saj morajo skakati veliko višje. Prav tako je globok sneg izjemno zabaven za kopanje in metanje po snegu, ki jih nekateri pasji mladički obožujejo. Seveda je vsak pasji mladiček poseben in so vsakomur všeč različne pasje igre na snegu. Vsekakor lahko rečemo, da bo vsak lastnik užival ob spoznavanju, katere te so.

Vesna Popovič