VIDEO: Najbolj luksuzni pasji domovi

Vsi imamo svoje pse najraje na svetu in verjamem, da bi jim prav vsak od nas privoščil samo najboljše. Victoria je nekega dne rušila svojo vrtno lopo, ko je nenadoma dobila idejo, da bi jo lahko preuredila v hiško za pse. Pri tem ji je pomagal njen oče in skupaj sta ustvarila dvonadstropno luksuzno domovanje. Victoriini psi, Fuzz, Marvin in Bruiser, imajo na razpolago udobne postelje, mehke preproge, balkon, in celo bazen za osvežitev. Poleg tega je pa hiša opremljena z veliko detajli, kot so slike na steni, rože v vazah, poštni nabiralnik, majhen gramofon, in podobno.

Sama pravi, da ima svoje pse rada bolj kot karkoli drugega, zato jim je želela narediti res najboljše, kar lahko. Z očetom sta tako skupaj ustvarila raj za njene štirinožce. Vsak ima tudi svoj najljubši predel; Fuzz se najraje zadržuje na balkonu, Bruiser največ časa preživi v drugem nadstropju, Marvinu pa je najbolj všeč krznena preproga, ki je na tleh takoj za vhodnimi vrati.

Victoria pa ni edina, ki je svojim psom naredila tako luksuzno domovanje. V spodnjem prispevku si poglejte še ostale primere luksuznih pasjih domov.

Pa vi? Bi naredili kaj takega vašemu hišnemu ljubljenčku ali se vam zdi to pretiravanje?

Veronika Sivka