VIDEO: Kdo se je pokakal v kuhinji?

78

Res je, da živalim vsake toliko pripisujemo človeške lastnosti, ki jih nimajo, a ta video je eden izmed tistih, ki nam pokaže, kako so nam naši domači ljubljenčki podobni in kako razumejo naše besede. Saj veste, kako je, ko pridete domov in psu poveste vse o svojem dnevu, mu malo potarnate ali poveste kakšno dobro novico, vam pa se zdi, da sledi vsaki vaši besedi. Ali pa psu nekaj naročite in to naredi, brez da bi se sploh naučil nekega ukaza. Nekaj podobnega vas čaka tudi v tem kratkem posnetku, le da je stvar še veliko bolj smešna. Ena izmed psičk je namreč v kuhinji pustila presenečenje in njuna pasja mama ni niti najmanj vesela. Katera je kriva?

Ko nedolžni pogledi niso več dovolj, pride ven skorajda človeška narava. Kot da bi se prepirali dve sestrici, ena hitro v težave ”potunka” drugo! Ne samo, da terierka Judy s tačko kaže na čivavo Sunny, tudi čivavin jezen pogled razkriva, kako “jezna” je zaradi sestrine izjave. Zdaj se ne bo mogla izmuzniti!

Še več prigod pasjih sestric lahko najdete na njuni Facebook strani, kjer jima sledi že skoraj 30000 ljudi! Zagotovljen smeh in številni ljubki pasji videi!

Pia Anžel