Se pes lahko pretvarja, da je bolan?

Psički nas s svojimi nedolžnimi in prodornimi pogledi marsikdaj prav pošteno prelisičijo. Nekateri pa so še bolj prebrisani kot drugi. Buzzfeed News poroča o psu, ki se je za dodatno pozornost svojih skrbnikov odlično pretvarjal, da je bolan (čeprav se je v resnici povsem dobro počutil).

Kuža Sullivan oz. Sully je zelo kašljal, zato sta bila njegova skrbnika Kennady in Alex zelo zaskrbljena. Poleg kašlja je Sully nekega dne ob prihodu Kennady domov začel proizvajati »res čudno kombinacijo zvokov kašlja, davljenja in čiščenja grla,« kot je povedala Kennady. Zaradi skrbi se ji je skoraj zmešalo in tako je začela po spletu brskati, kako v takšnem primeru psu nuditi prvo pomoč. Ko se je vrnil še Alex, je Sully kmalu nehal kašljati in se je znova vedel povsem normalno. Njegov rep je švigal naokoli in kuža je bil prav vesel. Ker sta bila še vedno v skrbeh, je Alex preostanek dneva delal od doma in pazil na kosmatinca. Občasno je še vedno zakašljal, vendar pa je bil drugače videti povsem zdrav.

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Maša Pirnat

Vir: