Priskrbite si brezplačno poglavje iz uspešnice Takoj pusti čevelj in izpopolnite odpoklic!

1217

Tudi vaš kosmatinec ne uboga odpoklica? Se, kadar ga pokličete, raje obrne v drugo smer? Ga morate loviti, da ga lahko pripnete na povodec? Prenesite si brezplačno poglavje iz knjige Takoj pusti čevelj! 

priskrbite-si-brezplacno-poglavje-iz-uspesnice-takoj-pusti-cevelj-in-izpopolnite-odpoklicPasje neupoštevanje odpoklica ni sprejemljivo, lahko pa celo privede do nesreče! Verjemite ali ne, s to težavo se sooča več lastnikov kot si morda mislite, kajti ignoriranje odpoklica je ena izmed najpogostejših pasjih vedenjskih težav. Vendar pa nikar ne obupujte, saj jo je mogoče, z nekaj vaje, vztrajnosti, doslednosti in pravimi napotki, povsem odpraviti!

Želite čim prej izvedeti kako odpraviti takšno vedenje? Prenesite si brezplačno poglavje iz knjige Takoj pusti čevelj! zdaj!

V brezplačnem poglavju Ignoriranje odpoklica so predstavljeni:

  • trije najpogostejši vzroki za ignoriranje odpoklica,
  • najpogostejše napake, ki jih lastniki delamo pri odpoklicu psa,
  • ter napotki kako psa enostavno naučiti zanesljivega odpoklica.

Odpoklic ne pomeni, da se pes odzove na vaš klic le kadar je to v njegovem interesu. Zanesljiv odpoklic mora delovati vedno, vsakokrat, ko ga pokličete!

Ne zamudite te enkratne priložnosti in končno odpravite vedenjske težave vašega psa s pomočjo brezplačnega poglavja Ignoriranje odpoklica iz kinološke knjižne uspešnice Takoj pusti čevelj!. Brezplačno poglavje si lahko takoj zdaj prenesete tukaj.