Pralna plenična podloga za pse

Vsak skrbnik psa jih je verjetno že kar nekaj uporabil – kupil, in nato zavrgel – nepremočljive podloge za enkratno uporabo. Še posebej, če imate doma pasjega mladička, ki se še uči čistoče v stanovanju ali pasjega seniorja, ki ne zmore več zadrževati urina, kot nekoč. Morda pa kužka po operaciji, ki se težje premika ali pasjo mamico in kotilnico polno ljubkih malih kepic, ki seveda, poleg tega, da vas očarajo, poskrbijo tudi za precejšnjo količino nesnage.

Nepogrešljiva nadloga

Nepremočljive podloge so nepogrešljiv pripomoček za pasje skrbnike, a z njihovo uporabo ustvarjamo precejšnjo količino odpadkov in s tem prispevamo k onesnaževanju našega planeta.

Poleg tega podloge za enkratno uporabo niso zelo trpežne in se hitro obrabijo, nekaterih kužki tudi radi kopljejo po njih in jih grizejo. Podloga je zato včasih uničena še preden sploh izpolni svoj namen! Delčke nacefrane podloge pa lahko kužek celo poje ali pa mu zaidejo v sapnik.

Na srečo je končno na voljo boljša rešitev!

Prvič je pri na voljo alternativa – pralna pralna podlogaplenična podloga za pse. Narejena je iz trpežnega materiala, ki ga pasji krempeljčki in zobki ne bojo hitro uničili, hkrati pa je mehko in udobno počivališče za vašega kužka. Z ljubkim potiskom pasjih tačk bo prijetno popestrila vaš dom, boks ali avto. In najboljše: ko se zmoči ali umaže, je ni potrebno zavreči, ampak jo enostavno operete v pralnem stroju in ponovno uporabite!

Prijazna pa ni le do okolja, ampak tudi do vaše denarnice. Podloge za enkratno uporabo so sicer poceni, a le pomislite, koliko jih porabite! Samo ena pralna podloga lahko nadomesti na desetine podlog za enkratno uporabo.

Podloga ima tudi protizdrsno spodnjo plast, zato jo lahko uporabite tudi za zaščito kužkovega mesta na kavču ali kot podlogo za posodice s hrano in vodo. Nepogrešljiva je v avtu, ko se kužek vrne iz sprehoda z mokrimi in blatnimi tačkami.

Na voljo samo v Kužkovi spletni trgovini! Ne spreglejte akcijske cene ob naročilu dveh podlog!

Pralna plenična podloga za pse