Zamigajmo skupaj na Največjem Kužkovem festivalu 2020  

342

Vabimo vas na najbolj pasji festival v Sloveniji – MIGAJ S KUŽKOM: Največji Kužkov festival 2020, kjer bomo skupaj migali v soboto, 3. 10. 2020 od 10. do 16. ure. Kje? Na to vprašanje odgovorite TUKAJ in si prislužite še lepe nagrade (odgovor na vprašanje najdete tudi na koncu tega prispevka ;)).

Nagradna igra! 150 eur z tvojega kužka v Mr. Petu.

Nagradna igra z glavno nagrado 150 eur za vašega kužka

Sodelujte v nagradni igri, ki smo jo za vas pripravili v sodelovanju z zavarovalnico Generali in kar s 150 evri pocrkljajte svojega kužka z dobrotami ter drugimi luštnimi nagradami iz trgovine Mr. Pet in Kužkovega uredništva. Kako sodelujete? Odklikajte na spletno stran TUKAJ in odgovorite na vprašanje. Sodelujete lahko do konca meseca oktobra.

Česa vsega se lahko v tej super nagradni igri razveselite?

 1. nagrada: Boni v vrednosti 150 eur za nakupe v trgovini Mr. Pet
 2. nagrada: Letna naročnina na tiskano edicijo revije Kužek
 3. nagrada: Brezplačni pregled pri veterinarju (Veterinar SENČAR)
 4. nagrada: Letna naročnina na spletno edicijo revije Kužek
 5. nagrada: Kužkov koledar 2021
 6. nagrada: Migimigi žogica za kužka (50 x), žrebanje te nagrade bo na Največjem Kužkovem festival v Ljubljani, 3. 10. 2020
 7. nagrada: Migimigi majčka za aktivne

… in morda še kaj. 😉

Sodelujte v nagradni igri, ki jo najdete TUKAJ.

Se strinjate, da so te nagrade odlično darilo za vse, ki se zavedajo pomena aktivnega in vitalnega življenja (tako pasjega kot človeškega)? Tudi mi menimo tako, zato POMIGAJMO S KUŽKI – zdaj, na Največjem Kužkovem festivalu 2020 in še kasneje. Včasih je dovolj že, če z najboljšim kosmatim prijateljem odidemo na sprehod v naravo in pustimo ležanje na kavču v daljavi. Z nami bo tudi znani slovenski reper Trkaj, s katerim bomo skupaj s kužki zamigali na himno Migimigija.

Kaj vse se bo na Kužkovem festivalu poleg miganja še dogajalo?

Tu boste lahko:

 • s svojim kužkom zaplesali na Trkajeve rime,
 • kužka s priboljškom ali okusnim briketkom iz degustacijske ponudbe naučili kakega novega trikca,
 • za brezplačen nasvet povprašali veterinarje in strokovnjake,
 • spoznali ter podprli društva in zavode, ki skrbijo za dobrobit kužkov, pa tudi tista, ki s svojimi pasjimi pomočniki lepšajo življenja ljudem,
 • izkoristili ekskluzivne popuste, nagrade iz nagradnih iger,
 • srečali koga, ki ga boste želeli prositi za avtogram,
 • in seveda užili lep dan, se razmigali, naigrali in kvalitetno preživeli čas z vsemi, tudi kosmatimi člani vaše družine.

Če vas bo torej 3. oktobra 2020 kužek vlekel na vrvici proti Mostecu, četudi tega sicer ne počne, ve, česa ne sme zamuditi. Za ta dan zato načrtujte daljši sprehod v tej smeri za celo družino, ne bo vam žal.

Se vidimo in skupaj pomigamo s kužki? Do takrat pa izzive s kužki spremljajte na migimigi.si, kjer boste našli vrsto zanimivih nasvetov, vabljeni pa tudi k reševanju zabavnega kužkastega kviza.

Promocijsko besedilo